Σπουδαίο 1-1 ο Ιωνικός στην Ιεράπετρα

 Σημαντικό βαθμό στην Ιεράπετρα, μπροστά σε περίπου 1500 θεατές της Κρητικής ομάδας που δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα  πήρε ο ψυχωμένος Ιωνικός στο  1-1 με τον τοπικό ΟΦΙ.
 Ήταν το πρώτο  παιχνίδι του ΟΦΙ στην φυσική του έδρα, μετά την ανακατασκευή του νέου χλοοτάπητα
Στον καθαρά αγωνιστικό μέρος  ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους
Κρητικούς καθώς στο 15΄ 'άνοιξε το σκορ με τον Κουιρουκίδη που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της ομάδας της Ιεράπετρας. 
Ο ΟΦΙ από το 25΄και μετά όμως ανέβασε ρυθμούς, μάλιστα την επανάληψη ήταν καταιγιστικός μέχρι το 65΄  και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54΄με ωραίο γκολ του Χύσι.
 Στη συνέχεια ισορόπησε ο Ιωνικός, αλλά και πάλι πρός το τέλος ο ΟΦΙ πίεσε ασφυκτικά  για το γκολ που δεν ήρθε, όμως χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Ο Πυθαρούλης στο 95΄ απώλεσε μεγάλη να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, και στη συνέχεια της φάσης στην αντεπίθεση ο Ιωνικός  ο Σάμιος ξεχύθηκε μπροστά,  απ[έφυγε δύο αντιπάλους, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν το καλύτερο,  με τον Πρίφτη να λέει όχι στην προσπάθεια του Σάμιου.
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μηνάς(86΄ Πιθαρούλης), Μίγγας, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι(68΄ Κορέτας), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης(75΄Γιουκούδης)
ΙΩΝΙΚΟΣ:Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Πογοσιάν, Ματζώρος, Γκοτσούλιας(95΄ Καρυτινός), Ατματζίδης, Θέος(63΄Σάμιος), Καλλέργης(87΄Καρέλης), Ντάλλας(61΄ Πλάκας), Κουϊρουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου