Καθάρισε το Μοσχάτο 2-0 τον Καραβά

 
 Το Μοσχάτο  πήρε το μεγάλο  ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας κερδίζοντας τον Καραβά με 2-0.
 Μιά νίκη  απόλυτα δίκαιη, ξεκάθαρη, αφού το Μοσχάτο ήταν η ομάδα που μέσα στο γήπεδο έδειξε αρετές καλοκουρδισμένης ομάδας.
 Αντίθετα ο Καραβάς μπορεί να ήθελε, όμως έδειξε να μην  μπορεί, παρότι στο β΄ ημίχρονο είχε 2-3 πολύς καλές στιγμές, να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

 Μπροστά σε  περισσότερους από `1000 φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο του Ρέντη, και μέσα σε μιά θαυμάσια  ατμόσφαιρα το Μοσχάτο μπήκε φουριόζο στο γήπεδο, και μόλις στο 6΄  απείλησε σοβαρά με τον Σαπαλίδη, που από πολύ κοντά σούταρε άουτ.
 Στο 15΄ ο Νιζάμης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά με τον Σαπαλίδη να πιάνει την κεφαλιά  , όμως να μην ανησυχεί τον Μώττο, και στο 20΄ ο Ξενιτόπουλος έβγαλε συρτή σέντρα - ξυραφιά με τον Σπανό, να μην μπορεί να απειλήσει.
 Στο 25 ωραία ενέργεια του Μάρτινς,  έβγαλε τον Σπανό σε θέση βολής, που  δεν πρόλαβε την μπάλα, ενώ  λίγο αργότερα ένα καλό σούτ του Πουλάκη έξω από την περιοχή του Μοσχάτου, βρήκε τον Αθανασόπουλο να αποκρούει χωρίς πρόβλημα.
 Στο 32΄ το Μοσχάτο άνοιξε το σκορ όταν ο Σπανός εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα του Καραβά κέρδισε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μώττο ανοίγοντας το σκορ, μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς των φίλων του Μοσχάτου,
 Στην επανάληψη ο Καραβάς ξεκίνησε με καλή ευκαιρία όταν ο Αθανασόπουλος, στο  53΄ μόλις που πρόλαβε τον εφορμούντα Πουλάκη, αποκρούοντας σε κόρνερ, ενώ στο 58, ωραία προσπάθεια των παιχτών του Μοσχάτου, με τελικό αποδέκτη ς της μπάλας τον  Βραζιλιάνο Μάρτινς που έπιασε ένα δυνατό συρτό σούτ, στέλνοντας την μπάλα στην ρίζα της δοκού του Μώττου.
 Για να φθάσουμε στο 62΄ όταν ο Σταύρου από τα δεξιά ελίχθηκε θαυμάσια, με τον  Καλιακούδα να τον ανατρέπει, και με τον ρέφερι  Λεμπέση  να υποδεικνύει το πέναλτι κι αφού πρώτα  συμβουλεύθηκε και τον αρμόδιο βοηθό Παγουρτζή.
 Ο Μάρτινς ψύχραιμα εκτέλεσε το πέναλτι  γράφοντας το 0-2, που ουσιαστικά καθάρισε το ντέρμπι.
 Δύο λεπτά  ο Αναγνωστόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Καραβά με 10 παίχτες, ενώ 75΄ ο Αθανασόπουλος έκανε φοβερή επέμβαση σε εξ΄ επαφής σούτ του Μπάρκα.
 Συμπερασματικά το Μοσχάτο  έφθασε στην σπουδαία νίκη  παίζοντας  σωστά ισοροπημένα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας  σε εξαιρετική μέρα τους Μάρτινς, Σταύρου και αλλά και τους Σπανό, Στούπη.
 Από Καραβά που ήταν  κατώτερος του αναμενόμενου πάλεψαν οι Μπελίμπασι, Πουλάκης
  Αρκετά καλή η διαιτησία του Πέτρου Λεμπέση ( Παγουρτζής, Κοτζαμανίδης)
 ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώττος, Χρυσανθακόπουλος, Καλιακούδας, Μπάρκας,  Αναγνω στόπουλος, Καστράτι, Μπεσού, Παναγιωτόπουλος( 83'΄ Λάλλα), Παυλόπουλος, Μπελίμασι, Πουλάκης, ( 80΄  Χονδρουδάκης, 
MOΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Σταύρου,Ξενιτόπουλος,  Πέττας,Στεφανής, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης(78΄ Χατζάκης),Μάρτινς, Σαπαλίδης ( 87΄ Βοιδονικόλας),  Σπανός( 65΄ Μουρελάτος), Στούπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου