Βλέπει τίτλο ο Ιωνικός 5-0 τον Ατρόμητο

Επιβλητική νίκη με 5-0 επί του Ατρόμητου Πειραιά σημείωσε ο Ιωνικός που πλέον μετά και τα αποτελέσματα  Εθνικού , ΟΦΙεράπετρας, μπορεί να βλέπει ακόμη και τίτλο.
Οι Νικαιώτες ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις  στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον
Κατσικογιάννη που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μακρίδη  και με πλασέ «άνοιξε» το σκορ. Στο 24′, έγινε το 2-0 ,όταν ο Κουιρουκίδης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μακρίδης, σε ρόλο φορ, με κεφαλιά από κοντά σκόραρε.
Η ομάδα του Ιωνικού συνέχιζε να είναι  καλύτερη και ιδιαίτερα απειλητική με τον Κουιρουκίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Γαβαλά στο 28′, ενώ η μοναδική απειλή του Ατρομήτου Πειραιά ήταν στο 16′, με ένα σουτ του Δανασή που έφυγε άουτ.
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ιωνικός έκανε το 3-0 με τη σέντρα του Κατσικογιάννη και τη κεφαλιά του Κουιρουκίδη, ο  οποίος έκανε νταμπλ  στα γκολ στο 64′, με κοντινό πλασέ. Το 5-0 διαμόρφωσε στο 83′ ο Κατσικογιάννης.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρυωνίτης-Μουστάκης-Δημακάκος-Πατσατζόγλου (60′ Τσιριγώτης), Μανωλάς-Γκοτσούλιας-Μακρίδης,Πογοσιάν (46’Πλάκας) Καρέλης (46’Ατματζίδης), Κατσικογιάννης-Κουιρουκίδης (68’Σάμιος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γαβαλάς-Βυζανιάρης-Γαβαλάς-Κοτσαλάς-Σαμιώτης-Παλάτσιος (57′ Μπαλατσούρας)-Παπαδάκης (57′ Χαραλάμπους) -Κόττας-Δανάσης-Κατσαβριάς-Επιτροπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου