Ανατροπή το Κερατσίνι 2-1 τον ΟΦΙεράπετρας

Στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΟΦΙ εράπετραςΗ ομάδα του Γιάννη Μάγγου τελείωσε πάντως το παιχνίδι με 9 παίκτες, μετά τις αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βογιατζή και με απευθείας κόκκινη του Μίγγα!
Συγκεκριμένα, η πρώτη αποβολή σήμανε στο 37′ και δόθηκε για επικίνδυνο παίξιμο του παίκτη του ΟΦΙ σε φάουλ κοντά στο χώρο του κέντρου.
 Ο  ΟΦΙ κατάφερε να προηγηθεί  στο 16΄ χάρη στο γκολ του Κορέτα, μετά την ωραία ασίστ από το Χύσι, ωστόσο η αποβολή του Βογιατζή με δεύτερη κόιτρινη κάρτα στο 37΄ ήταν καθοριστική για την ομάδα της Κρήτης.
Ωστόσο, στο β’ ημίχρονο και ειδικότερα προς το τέλος του αγώνα, το παιχνίδι απέκτησε για την ομάδα της Ιεράπετρας μια άσχημη τροπή… Αρχικά το Κερατσίνι ισοφάρισε σε 1-1 στο 77′ όταν από γύρισμα στην περιοχή, ο Ψυχογιός σκόραρε με σουτ, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο χρόνο των καθυστερήσεων, με πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι Μπαγκογιάννης σε σπώξιμο  του Χαικάλη από τον Μίγγα, με τον διαιτητή Μπακογιάννη να αποβάλλει τον παίκτη του ΟΦΙ. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Πασαλίδης, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στους γηπεδούχους.
Ο ΟΦΙ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι, Μπακογιάννη ο οποίος να σημειωθεί ότι αντικατέστησε την αρχικά ορισθείσα, Αντωνίου (Ανατ. Αττικής).
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Χαλκιάς, Ντούμπερετ, Μεγαλοοικονόμου, Κιρτζιαλίδης, Σιγάλας (39′ Ροκάκης), Κομνηνός, Πασαλίδης, Χαϊκάλης
ΟΦΙ : Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Κορομηλάς, Μπλέντι, Χύσι, Πότσι, Βογιατζής, Μαρτσάκης, Μηνάς, Κορέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου