Σούπερ ο Ιωνικός 2-0 τον ΟΦΙεράπετρας

 Καταφανώς ανώτερος ο Ιωνικός και μετά την παρότρυνση περίπου 1200 φίλων του που αφήφισαν το δριμύ, πολικό ψύχος επιβλήθηκε  εύκολα και απόλυτα δίκαια του ΟΦΙεράπετρας με 2-0 πιάνοντας για πρώτη φορά κορυφή στον 5ο όμιλο.

 Ο Ιωνικός με πάθος, ψυχή και καρδιά ήταν η ομάδα που κυνήγησε την νίκη από το πρώτο λεπτό, απέναντι στον ΟΦΙ, που δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο.
Σουτ του Κουιρουκίδη  στο 12΄πέρασε άουτ, ενώ  οκτώ λεπτά αργότερα, το σουτ του Μουστάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ!
 Ο Ιωνικός συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες , με τον Πρίφτη να λέει «όχι» πρώτα σε σουτ του Κατσικογιάννη στο 42′  και εν συνεχεία στο φάουλ του Καλλέργη.
Με την επανάληψη  ο Ιωνικός μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένος και κάπως έτσι στο 49′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν τότε που σε μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά ο πεσμένος Δημακάκος, πρώτα  έκλεψε τη μπάλα και εν συνεχεία την πέταξε προς τον Κουιρουκίδη που άνοιξε το κοντρόλ ξεπερνώντας τον Πυθαρούλη, ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο Αθηναίος  διαιτητής Περράκης έδωσε τ ο πέναλτι.
Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο  Κατσικογιάννης κάνοντας το 1-0 μέσα σε απαοθέωση των φίλών της Νικαιώτικης ομάδας.
Επτά λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους, ο Μακρίδης  έκανε σέντρα από δεξιά, Κουιρουκίδης και Πογοσιάν ήταν μέσα στη φάση, με τον δεύτερο όμως να είναι αυτός που ακούμπησε τελευταίος τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-0!
Στο 59′ το σουτ του Πογοσιάν μπλόκαρε ο Πρίοφτης  με το παιχνίδι να έχει πιο χαμηλό ρυθμό, την Ιεράπετρα να έχει κατοχή και τον Ιωνικό να βγαίνει σε γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά δύο φορές ο Πατσατζόγλου  δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Πρίφτης ήταν αυτός που στο 81′ με τα ακροδάχτυλα είπε όχι στην προσπάθεια του «Πάτσα», που και προς το τέλος η προσπάθεια του δεν βρήκε στόχο, με τον τερματοφύλακα τον φιλοξενούμενων να λέει όχι και στην προσπάθεια του Κουιρουκίδη.
Στον αντίποδα οι μοναδικές ευκαιρίες για την Ιεράπετρα καταγράφηκαν η πρώτη στο 72′, όταν ο Μηνάς βγήκε από δεξιά σε ρόλο εξτρέμ αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ, ενώ στο 87′ το πλασέ του Βιγιαφάνε έδιωξε ο Κουρεπίνης.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Αθηναίου Περράκη
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (83′ Θέος), Πογοσιάν (68′ Πατσατζόγλου), Καλλέργης (74′ Ατματζίδης), Κατσικογιάννης (90′ Καρέλης), Κουιρουκίδης.
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Βογιατζής, Κορομηλάς, Πυθαρούλης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Παπαδοπουλος (80′ Μπάμπης), Μαρτσάκης (68′ Τοπούζης), Μηνάς, Κορέττας (74′ Βιγιαφάνε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου