Πικρό 0-0 στην Καλλιθέα

Μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Καλλιθέα, Εθνικός και Ιωνικός αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.
 Ένα αποτελέσμα ιδανικό θα λέγαμε για τον πρωτοπόρο ΟΦΙεράπετρας, αφού  αφήνει πίσω
του τους δύο Πειραιώτες στους 3 βαθμούς.
 Έγινε ένα  δυνατό παιχνίδι, νευρικό με τις δύο ομάδες να δίνουν κυρίως έμφαση στις αμυντικές τους γραμμές.
Ο Εθνικός στο ξεκίνημα είχε τον έλεγχο, με τον Ιωνικό να ψάχνει την κόντρα.
Στο 6′ η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Μπλάνκο  έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…
Στο 16′ φάουλ από τα δεξιά του Ρομάνο, ο Μάναλης ανενόχλητος από την μικρή περιοχή  έπιασε την κεφαλιά με τον Κουρεπίνη να μπλοκάρει σταθερά.
Ο Μάναλης στο 24΄ εκμεταλεύθηκε άσχημη έξοδο του Κουρεπίνη έσκαψε   την μπάλα από πάνω του στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο αυτή θα φύγει άουτ!
Καλή στιγμή  για τον Ιωνικό στο 33′ όταν μετά από σέντρα του Μακρίδη, ο Πογοσιάν έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…
Στο 75′ ο Παυλάκης και ο Μηλιώτης συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα και την μπάλα να φτάνει στον Πολίτη, που από ευνοϊκή θέση,  έπιασε το σουτ με τον Κουρεπίνη να αποκρούει απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή!
Σούτ  του Πολίτη στο 83΄  με τον  Κουρεπίνη να επεμβαίνει και πάλι στην κλειστή του γωνία για να βγάλει την μπάλα σε κόρνερ.
Στην εκπνοή ο  Πολίτης από δεξιά πήγε  να αιφνιδιάσει τον Κουρεπίνη με απευθείας φάουλ, με τον τελευταίο να μην αιφνιδιάζεται και να αποκρούει.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιοφούκας, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Αλεξίου, Τσιλιγγίρης (88′ Μπούτερ), Κωνσταντίνου, Μπλάνκο (70′ Πολίτης), Ρομάνο (61′ Παυλάκης), Μανάλης.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (70 Κατσικογιάννης), Πογοσιάν, Θέος (84′ Καρέλης), Καλλέργης (89′ Σάμιος), Κουϊρουκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου