Καθάρισε ο Ιωνικός και είναι μιά νίκη μακριά από το όνειρο

Επιβλητικός ο Ιωνικός ειδικά στο α΄ μέρος καθάρισε εύκολα το ντέρμπι με την Επισκοπή κερδίζοντας με 2-0, και πλέον κρατά στο τσεπάκι τουλάχιστον την 2η θέση, αρκεί να κερδίσει την τελευταία αγωνιστικό τον αδιάφορο Ατσαλένιο.

Στο 23’, ο Κουϊρουκίδης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας της ρεθυμνιώτικης ομάδας και από το σημείο του πέναλτι με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση από τους 1000 φιλάθλους της Νικαιώτικης ομάδας.
Μετά από 6 λεπτά ήρθε το το 2-0, στο 28’, με τον Πογοσιάν, ο οποίος γύρισε το σώμα του εξαιρετικά και με δυνατό αριστερό σουτ, νίκησε τον Χανιωτάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή μπήκε δυνατά, αλλά δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ που θα τις έδινε την ψυχολογία να αποφύγει την ήττα, με το 2-0 να “γράφει” την ιστορία της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κατσικογιάννης-Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου).
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκοτσούλας, Μακρίδης (68’ Θέος), Πογοσιάν, Ατματσίδης (77’ Κατσικογιάννης), Καλλέργης (83’ Καρέλης), Κουϊρουκίδης (89’ Σάμιος).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Χανιωτάκης, Λαζαρίδης, Ρούσσης, Σέχου, Σαββίδης (73’ Γκιόκας), Χαλκιαδάκης (67’ Ζαχαρός), Βιέντ, Σωπασής (57’ Σερβιλάκης), Κατσικοκέρης, Ρικαρντίνιο (39’ Σουμπασάκης), Νάκας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου