Ο Ιωνικός 2-1 στον Ατσαλένιο

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ιωνικός στο Ηράκλειο κερδίζοντας με 2-1 τον Ατσαλένιο που δεν καιγόταν, και πλέον  αρχίζει να σκέφτεται τα μπαράζ ανόδου στη  Β΄ Εθνική.

 Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος στο ματς  και μόλις στο 4΄  κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πογοσιάν, να βρίσκεται σε ρόλο φορ μέσα στην περιοχή και να πλασάρει για το 0-1.
 Οκτώ λεπτά αργότερα  ο Δημακάκος  κινήθηκε από αριστερά έβγαλε ασίστ για τον Κουϊρουκίδη που από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Μανουσάκη  γράφοντας το 0-2 μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 150 Νικαιώτες που βρέθηκαν στο Ηράκλέιο! Ωστόσο, στο 15′ ο Ατσαλένιος μείωσε με τον Παπαδομιχελάκη μέσα από την περιοχή και το ματς πήρε φωτιά!
Στη συνέχεια ο Ατσαλένιος πίεσε, στο 18′ ο Πλουσής δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 41′ ο Κουρεπίνης έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή! Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τον Ιωνικό, με τον Μουστάκη να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και τον Καρέλη να παίρνει τη θέση του. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βρεττού στο 61′. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι λόγω της αριθμητικής τους υπεροχής, είχαν την κατοχή μπάλας και απώλεσαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κουϊρουκίδη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 89′, όταν ο Πατηνιώτης βγήκε στην… πλάτη της άμυνας του Ιωνικού και πλάσαρε από διαγώνια θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 93′ έμεινε και ο Ιωνικός με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Καλλέργης με δεύτερη κίτρινη.
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (90′ Νηστικάκης), Βρεττός, Πλουσής, Κερμενίδης (75′ Ξυλούρης), Πατηνιώτης, Καρλίτο (77′ Κεβριστάκης), Καϊμακαμούδης (70′ Ξεπαπαδάκης)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης (46′ Καρέλης), Δημακάκος, Μανωλάς (83′ Κατσικογιάννης), Πλάκας (71′ Σάμιος), Γκοτσούλιας, Μακρίδης (65′ Πατσατζόγλου), Πογοσιάν, Ατματζίδης, Καλλέργης, Κουρουϊκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου