Κυπελλούχος ο Εθνικός 3-0 τον Ερμή

Ο Εθνικός  στέφθηκε κυπελλούχος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κερδίζοντας τον Ερμή Κορυδαλλού με 3-0 στο Στ. Γ. Καραισκάκης μπροστά σε περίπου 3.000 φιλάθλων.
 Δίκαιη επικράτηση των Πειραιωτών, απέναντι
στον Ερμή που πάλεψε για περίπου μιά ώρα στα ίσα κι είχε ευκαιρίες.
 Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ερμή στο 11΄  όταν ο Βύρης αστόχησε σε τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Χαλκίδης.
Στη συνέχεια οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και στο 24’ ο Τσιλιγκίρης με  έξοχη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0
 Ο Εθνικός είχε την  κατοχή χωρίς ωστόσο να δημιουργεί  φάσεις, ενώ ο Ερμής,στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου είχε δοκάρι, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίτσιου η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.
 Στην επανάληψη το μοτίβο δεν άλλαξε, ο Εθνικός είχε δύο τρείς καλές φάσεις με τον Μάναλη και τον Σκεντεράι, ο Ερμής στα τελευταία λεπτά ΄έμεινε από δυνάμεις και στο 88’ ο Μπλάνκο μετά από ωραίο γύρισμα του Μάναλη έγραψε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Μάναλης με πλασέ  πέτυχε το τελικό 3-0.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πουλόπουλου, Χρηστάκου, Κοτζαμανίδη( 4ος ο Κακριδής)
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Χαλκίδης, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγκίρης, Κατίδης, Πολίτης, Ρομάνο(65΄ Μπλάνκο), Μανάλης.
ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Νταλάκος, Τζανιδάκης(62΄ Καλαιτζακης), Στακάι, Βύρης, Κίτσιος, Μουτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου