Στα μπαράζ ανόδου ο Ιωνικός

Στα μπαράζ ανόδου πλέον πάει ο Ιωνικός μετά την νίκη του με 2-1 στον Ατσαλένιο, ενώ ο ΟΦΙεράπετρας μετά την νίκη του με 2-0 επί του Εθνικού στέφθηκε πρωταθλητής στον 5ο όμιλο.

 Να σημειώσουμε ότι  αντίπαλος του Ιωνικού στους αγώνες μπαράζ που θα ξεκινήσουν στις 5 Μαίου θα είναι ένα εκ των  Αιολικού, Καλαμάτα, Διαγόρας Ρόδου.
 Ας δούμε αναλυτικά τι τι εξελίχθηκε στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής:
Στον 5ο όμιλο, ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με τον Εθνικό, επικρατώντας 2-0, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρωτιά και την άνοδο. Ο Ιωνικός νίκησε 2-1 τον Ατσαλένιο και τερμάτισε δεύτερος. Στα τοπικά υποβιβάστηκαν οι Προοδευτική, Αμπελακιακός, ΑΟ Παλαιόχωρας, Ατρόμητος Πειραιά και ΑΕ Νεάπολης.
Στον 6ο όμιλο, ο Ιάλυσος είχε εξασφαλίσει την πρωτιά και επιβλήθηκε 5-0 του Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ ο δεύτερος Διαγόρας είχε ρεπό. Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποβιβάστηκαν οι Παναιγιάλειος, Νίκη Τραγανού, Πανομβριακός, Φοίβος Κρεμαστής και Αστέρας Αμαλιάδας.
Στον 7ο όμιλο, Αιγάλεω και Αιολικός είχαν εξασφαλίσει την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα. Το ενδιαφέρον ήταν στην ουρά, όπου ο Χαραυγιακός έχασε 2-0 από το Σίτι και υποβιβάστηκε, όπως και οι Χαλκίδα, Κόρινθος και Απόλλων Ερέτριας.
Τέλος, στον 8ο όμιλο, ο Ασπρόπυργος επιβλήθηκε 5-0 της Ένωσης Λέρνας και πανηγύρισε την άνοδο, ενώ η δεύτερη Καλαμάτα έμεινε στο 2-2 με τον Παναρκαδικό. Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποβιβάστηκαν οι Αμβρυσσέας Διστόμου, Μανδραϊκός, Ένωση Λέρνας, Πάμισος και ΑΟ Εικοσιμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου