Σεφτέ ο Ερμής Κορυδαλλού 1-0 τους Αγ. Ανάργυρους

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σημείωσε ο Ερμής Κορυδαλλού κερδίζοντας με 1-0 τους Αγ. Αναργύρους.
 Μοιρασμένο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα τους αγώνα, χωρίς πολλές φάσεις στο α΄ μέρος, αλλά με  αρκετές στην επανάληψη.

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 81΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζανιδάκη ο Καλόφωνος  και ο Κατσάρας   πήδηξαν για την κεφαλιά με το παίχτη των Αγ. Αναργύρων να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 Οι Αγ. Ανάργυροι είχαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα όμως  οι Λαθούρης 72΄ , Καμπόσος, 86΄  ήταν άστοχοι η σταμάτησαν στον πολύ καλό Παπακώστα που στην επανάληψη έκανε σπουδαίες αποκρούσεις.
 Ο Ερμής  δύο φορές με τον Μπιτσάνη  (57΄ 74΄) επίσης   έφθασε κοντά στο γκολ
 ΕΡΜΗΣ:Παπακώστας, Βαλιούτης (85΄ Κολοβός),  Σκόνδρας, Καλιακούδας, Μπούρας Σενάι(50΄  Στακάι)  Καραγιάννης, Τζανιδάκης,  Μπιτσάνης, Γιακουμάκης (70΄ Καλόφωνος), Μέκτατ( 75΄ Τσαουρδάς
 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:Χανιώτης, Βυζανιάρης ( 70΄Μπέκος),  Κατσίβελας(70΄  Ντούνης), Κατσάρας, Πιπίνης,  Μαυροματάκης,  Λαθούρης,  Μπαλατσούρας, Καμπόσος, Σταύρου Λάλα(57΄ Μαντίκος),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου