"Αφεντικό" το Μοσχάτο 2-1 τον Φωστήρα

Παίζοντας μπαλάρα το Μοσχάτο, πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Φωστήρα, στο  ντέρμπι της πόλης που παρακολούθησαν περίπου 800 φίλαθλοι των δύο ομάδων.
 Το Μοσχάτο  επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για ευρύτερη νίκη, απέναντι στον Φωστήρα που
 ξεκίνησε  καλά κατάφερε να αιφνισδιάσει στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως στην συνέχεια περιορίσθηκε σε παθητικό ρό.λο.
 Το Μοσχάτο παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πίεσε ασφυκτικά, κι έδειχνε .ότι η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου.
 Πρώτη καλή στιγμή για τον Φωστήρα στο 5΄ όταν ο Ηλιάδης βγήκε στην κόντρα πλάσαρε άουτ, ενώ στο 9 ΄  στην κόντρα ο Μπερνιδάκης, πάσαρε στον  Κωνσταντινίδη που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1.
 Από εκεί και πέρα το Μοσχάτο επέβαλε το ρυθμό του, δημιούργησε φάσεις με τον νεαρό γκολκήπερ του Φωστήρα, τον Χατζηεμανουήλ να επεμβαίνει σε 2-3   σημαντικές ευκαιρίες των Ψυχογιού,Ευθυμιάδη.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης το Μοσχάτο έφθασε στην ισοφάριση με τον  κορυφαίο χθές  Νίλς Ψυχογιό, που κυριολεκτικά έκανε ότι ήθελε την δεξιά πλευρά του Φωστήρα.
 Νέα προσπάθεια του Ψυχογιού στο 64΄ , πάσαρε στον Πασαλίδη που σημάδεψε την δοκό, ενώ στο 68΄  ο Ψυχογιός  πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην καρδιά της άμυνας του Φωστήρα πλάσαρε τον Χατζηεμανουήλ, που απέκρουσε ενσικτωδώς, όμως ο  Ζελέκου πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1  μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Μοσχάτου.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λάμπρου( Ευβοίας)
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Μπέρτζος, Ντούμπερετ, Κατίδης, Ψυχογιός (80' λ.τρ. Πουλάκης), Βινίσιους, Ευθυμιάδης (75' Σιώβας), Πασαλίδης (70; Κορνελάτος), Ζελέκου (88' Φιαμέγκος).
 ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου (75' Κουλούρης), Καλλιμούκος, Αργικλέσι (67 Ασημάκης), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας (82' Κουτσούμπας), Πετριτάι (60' Παληγεώργος), Κωνσταντινίδης, Μπερνιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου