Ο Εθνικός πήρε 1-1 από το άτυχο Μοσχάτο

Πόντο ψυχολογίας τσίμπησε  σήμερα ο Εθνικός στο Μοσχάτο, κόντρα στην κατά πολύ καλύτερη τοπική ομάδα, που σίγουρα αδικείται από το τελικό 1-1.
 Σε ένα παιχνίδι που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μιά φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, όπου θέλει την ομάδα που σπαταλεί  κλασικές ευκαιρίες στο τέλος  να την πληρώνει.

 Έτσι έγινε και στο Μοσχάτο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 30΄ με διπλή προσπάθεια του Ζελέκου, αφού  πρώτα ο Κατσούλης  απέκρουσε από κοντά το σούτ  του επιθετικού της Μοσχατιώτικης ομάδας, όμως στην συνέχεια ο Ζελέκου με νέο σούτ κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Εθνικού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
 Στην επανάληψη το Μοσχάτο  σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις κατάφερε... να μην σκοράρει( εδικά με τον Ζελέκου στο 68 σε κενό τέρμα,  και στο 83΄ με τον νεαρό Κωτσοβό που μόνος με τον Κατσούλη έκανε ένα χλιαρό πλασέ, για να φύγει στην κόντρα ο Εθνικός  στο 88΄  με τον Πολίτη , να γυρίζει στον Γκέτσι που  έκανε το τελικό 1-1.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αθηναίου Μπαιρακτάρη.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Μπέρτζος, Ντούμπερετ, Κατίδης (65' Κορνελάτος), Βινίσιους, Πασαλίδης (80' Φιαμέγκος), Ζελέκου, Νιζάμης (57' Ψυχογιός), Ευθυμιάδης (77' Κωτσοβός).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος, Μουσταφίδης, Ευαγγέλου, Σκεντεράι(46’ Σαραντόπουλος), Γκέτση, Διάκος(76’ Μουδούρογλου), Τσιντώνης(46’ Δημακάκος), Πολίτης, Χατζηστάμος(67’ Παπαγεωργίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου