Ο Καραβάς 2-1 τον Αμπελακιακό

 Ο Καραβάς πήρε το πρώτο ντέρμπι κερδίζοντας με 2-1 τον Αμπελακιακό σε ένα παιχνίδι που έγινε στον Ρέντη και που είχε δύο όψεις.
 Ο Καραβάς ήταν ανώτερος στο α΄ μέρος, απέναντι σε ένα νωθρό Αμπελακιακό, και θα μπορούσε να είχε
καθαρίσει το ματς.
 Ωστόσο στην επανάληψη στο γήπεδο, βγήκε ένας μεταλαγμένος Αμπελακιακός,  που στρίμωξε τον Καραβά, που  παραδόξως παρουσιάσθηκε κακός.
Στο 36’ ο Σαπαλίδης ανατράπηκε από τον Φασουλή μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι Τσαγκαράκη να δίνει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο  ίδιος  ο παθών,  όμως ο Καρνέσης απέκρουσε , η μπάλα  έφτασε στον Καρακώστα που εξ΄ επαφής σούταρε άουτ .
Στο 40’   όμως ο Καραβάς άνοιξε το σκορ, καθώς μετά από ωραία ενέργεια  και σέντρα του Μπεσού ο Σαπαλίδης  ωραία ενέργεια   και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Καραβά.
Οι Σαλαμίνιοι στην επανάληψη πίεσαν έγιναν απειλητικοί και μάλιστα στο 57΄ ο Μώτος έκανε εκπληκτική  απόκρουση σε  κοντινή βολίδα του Τσαγκάρη. 
Ωστόσο οι γηπεδούχοι  κόντρα στην ροή του αγώνα στο 69’  πέτυχαν το 0-2. Ο Αμπουραχμανί  μέσα στην  περιοχή του Αμπελακιακού άφησε να περάσει η μπάλα κάτω από τα πόδια του , αδράνησαν οι αμυντικοί , και ο Μπεσού ερχόμενος από πίσω με πλασέ  δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρνέση γράφοντας το 2-0 Ο Αμπελακιακός στο 77’  είχε δοκάρι όταν μετά από φάουλ του Σελμανάι η μπάλα βρήκε την  συμβολή των δοκών, ενώ στο 83’ με ένα φοβερό διαγώνιο  πλάγιο σουτ ο Κέρκι Ζώτο μείωσε σε 2-1.
Σωστός ο διαιτητής Τσαγκαράκης.
ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος, Κερίμ, Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Πουρσανίδης( 80΄ Χονδρουδάκης),Χατζάκης ( 55’ Κατσικιάς) Σαπαλίδης, Μπιλίμπασι ( 58’ Αμπτουραχμανί) , Μπεσού ( 83’ Ζαχαράτος)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης , Ζώτο Κίντι, Λιάτος ( 70’ Σταφσουλάι) , Φασουλής, Σαμλίδης,Κολιούσης ( 78’ Σγούρδας) , Τσαγκάρης , Κοκλιώτης , Θεοδοσίου( 84’ Ράμα) , Σελμανάι. Ζότο Κέρκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου