Ψυχωμένο το Κερατσίνι 1-0 την Θύελλα Καμαρίου

Ψυχωμένο και παθιασμένο το Κερατσίνι, κέρδισε την  μέχρι χθές πρωτοπόρο ομάδα του 5ου ομίλου την Θύελλα Καμαρίου, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
 Έγινε, ένα παιχνίδι πολύ δυνατό, με σχεδόν καθόλου φάσεις στο α΄  ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η μπάλα πήγαινε πάνω- κατω, με το Κερατσίνι πάντως να είναι η ομάδα που έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες.

 Η Θύελλα Καμαρίου είχε μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικό με μοναδική καλή στιγμή να καταγράφεται στο 68΄ όταν σούτ  εξ΄ επαφής, απέκρουσε ενστικτωδώς ο γκολκήπερ 
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 20΄ όταν ο Νικολέτος εκτέλεσε κόρνερ  από τα δεξιά,  κι ο Καλιακούδας στο πίσω δοκάρι εκμεταλεύθηκε αδράνεια των αμυντικών της ομάδας της Σαντορίνης  κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόλα.
 Στην επανάληψη η Θύελλα είχε την κατοχή της μπάλας και το Κερατσίνι  έβγαινε στην κόντρα χάνοντας  2-3  σημαντικές ευκαιρίες.
 Στο 62΄ σούτ του Ντυρμίσι  από δύσκολη θέση έφυγε μόλις άουτ, ενώ  90΄΄  ο Ντυρμίσι,  μόνος με τον Ανδριόλα τον πλάσαρε για να διώξουν οι αμυντικοί της Θύελλας.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αθηναίου Γκάμαρη.
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Γκουριώτης,  Μηλιώτης  (λ/τρ/ 46΄ Καρέλης), Καλιακούδας, Ροκάι, Χατζησοφρωνίου, Στρίγκας(82΄ Ζάχι), Χαρίτος,  Μπεσού, Νικολέτος(65΄ Κόστα), Ντυρμίσι
 ΘΥΕΛΛΑ: Ανδριόλας, Ερρίκος( 82΄ Φύτρος), Μπουσάι( 67΄ Δήμος), , Παπαζαχαρία, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής( 55΄ Βεσυρτζόγλου), Δωματάς( 62΄ Ντηνιωτάκης), 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου