Η ανατροπή της χρονιάς για την Καλλιθέα!!

Αυτοκτονία Εθνικού που στο 92΄ κέρδιζε 3-2.. κι έχασε με 4-3
Την ανατροπή της χρονιάς έκανε  σήμερα το απόγευμα η Καλλιθέα, η οποία κατάφερε να
κερδίσει τον Εθνικό με 4-3, παρότι βρέθηκε να χάνει στο 92΄ με 3-2.
 Οι Πειραιώτες ουσιαστικά αυτοκτόνησαν χάνοντας μέσα από τα χέρια τους μιά τεράστια νίκη
 Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν πήρε τρεις φορές το προβάδισμα με γκολ των Ευαγγέλου(17′) 1-0, , Γκέτσι(35′)1-2,  και  Τσιντώνη(64′) σε 2-3.
Ωστόσο η εφτάψυχη Καλλιθέα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαρουκάκη(21′), σε 2-2 πάλι με τον Μαρουκάκη 40′) ενώ το 3-3 έγινε με τον Στούπη στο 92′,.
 Κι ενώ ο  Εθνικός  από το 85′  έπαιζε με 10  παίχτες λόγω αποβολής του Ευαγγέλου με δεύτερη κίτρινη, και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης στο 92΄ τελικά έχασε το παιχνίδι ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τότε  Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του νεοεισελθέντα Νταουτάι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στούπης, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3  μ΄'εσα σε αποθέωση από τον κόσμο της , και με τον κόσμο του Εθνικού να μην μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί..
 Φυσικό ήταν στο ντέρμπι να τα έχουμε όλα, συρράξεις επεισόδια οδομαχίες κλπ..
Διαιτήτευσε ο Αγγελάκης από το σύνδεσμο Μακεδονίας.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λαδάς, Κρητικός, Καλύβας, Παντελίδης, Παπαγγελής, Κώστας, Καλτσάς(62′ Σαραντόπουλος), Σταύρου(74′ Νταουτάι), Στούπης, Μαρουκάκης, Λάμπι(91′ Ντρούγκας).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Τσιντώνης, Σκεντεράι, Γκέτσι, Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Τριμμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου