Ο Ιωνικός 2-0 την Νίκη Βόλου

Ανεβάζοντας στην επανάληψη την  απόδοση του ο Ιωνικός πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη με  2-0 επί της σκληροτράχηλης Νίκη Βόλου, η οποία στο α΄μέρος  απείλησε τους Νικαιώτες, όμως ο  γκολκήπερ Κουρεπίνης σε δύο φάσεις που
χρειάσθηκε κράτησε την εστία του ανέπαφη.Η ομάδα της Νίκαιας  διατηρείται στην 2η θέση της βαθμολογίας κι είναι πάντα στα φαβορί για την άνοδο.
 Στο 27΄ ο Μπαλάφας  φάτσα με το τέρμα του Ιωνικού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρεπίνη, με τον τερματοφύλακα του να επεμβαίνει και στο 32'΄ σε σούτ του Ντομίνγκες.
 Η καλύτερη στιγμή  στο α΄ μέρος για τον Ιωνικό,  ήταν στο 39΄ όταν διαγώνιο σούτ του  Σμυρλή απέκρουσε ασθενώς ο Αποστολίδης, ο Κρητικός πήρε το  ριμπάουντ, όμως το σούτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος στο 69′ με υπέροχη κίνηση μέσα στην περιοχή και άψογο τελείωμα, και στο 87′ από σέντρα του Πολίμου, ο Στέλιος Κρητικός με προβολή «κλείδωσε» τη νίκη.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πολίμος, Φουρλάνος, Μουστάκης, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Κουϊρουκίδης (64′ Μάναλης), Γκοτσούλιας, Σμυρλής (66′ Ματσούκας), Βλαχομήτρος (85′ Κολλαράς), Σ. Κρητικός.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κάρδαρης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος (76′ Οικονομικός), Ντομίνγκεθ, Κρουθ, Μπαταγίνι, Τσιμπούκας (59′ λ.τ Καμπαγιέρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου