Στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι πήρε 1-1 από τον Αγ. Ιερόθεο

Στις καθυστερήσεις μπόρεσε το Κερατσίνι να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Αγ. Ιερόθεο, ωστόσο με βάση τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ο βαθμός αυτός ενδεχομένως να αποδειχθεί χρυσός.
 Το Κερατσίνι  είχε τον έλεγχο του αγώνα,  ειδικά στο β΄ μέρος έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Αγ. Ιερόθεο που έψαχνε τις αντεπιθέσεις.
 Στο 19'΄ ο  Στρίγκας τετ-ατετ με τον γκολκήπερ Αντωνόπουλο δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 27' ο Τσαρκάνι έκτελεσε ΄ ένα φάουλ 
σαν κόρνερ από πλάγια , η μπάλα κόντρα ρε στον Χαρίτο για να καταλήξει στα δίχτυα κια να γίνει το 0-1.
 Το Κερατσίνι    ζήτησε πέναλτι σε χέρια αμυνόμενων που ο ρέφερι Αλιάγας, θεώρησε ακούσια πέναλτι στο 31' και 39΄ 
Στην επανάληψη  το Κερατσίνι  πίεσε ασφυκτικά, κεφαλιά του Μπεσού στο 56' απέκρουσε σταθερά  ο Αντωνόπουλος,  στο 63΄ ο Φερνάντο καθυστέρησε μέσα στην περιοχή κι έδωσε την δυνατότητα στους αμυντικούς  των φιλοξενούμενων να διώξουν σε κόρνερ, για να φθάσουμε στις καθυστερήσεις όταν ο  Χατζησοφρωνίου  ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έπιασε ένα  άπιαστο σούτ στέλνοντας την μπάλα πρώτα στην αριθστερή κάθετη δοκό και στην συνέχεια στα δίχτυα για να λυτρώσει τους Κερατσινιώτες.

Με λάθη η διαιτησία του Αλιάγα
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Χαρίτος, Καλιακούδας(78′ Κόττας), Νικολέτος(57′ Καρέλης), Ροκάκης, Στρίγκας(46′ Φερνάντο), Χατζησοφρονίου, Μπεσού, Ντιρμίσι(67′ Σάμαρης).
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Απσοτόλου, Μεταλινός (25′ λ.τρ. Κομνηνός, 65′ Χατζηστάμου), Τσατσαρής, Μπαττής, Ηλιάδης (76′ Πολίτης), Μουκίδης, Κράσι (82′ Χρήστου), Τσαρκάνι, Ντάφλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου