Η Προοδευτική 2-0 τον Εθνικό

 Ψυχωμένη η Προοδευτική κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό στο  Πειραικό ντέρμπι του
8ου ομίλου και ατενίζει το μέλλον της στην κατηγορία με αισιοδοξία.

 Επηρεασμένες ασφαλώς οι ομάδες από την

πολύμηνη διακοπή, ωστόσο η Προοδευτική, φάνηκε να είναι πιο αποφασισμένη για την νίκη.

 Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο ξεκίνημα μς την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω, με την Προοδευτική να ανοίγει το σκορ στο 30΄ όταν ο Θεοδωρίδης επιχείρησε ένα μακρινό σούτ, με την μπάλα να κοντράρει, και το γκολκήπερ του Εθνικού, Γαβαλά,να αιφνιδιάζεται και να αδυνατεί να διώξει για να γίνει το 1-0 

Ο Εθνικός σε αυτό το α΄ μέρος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μικρούλη στο 11΄, με τον ρέφερι όμως να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

 Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε νευρικό, με τον Εθνικό να  απειλεί στο 62΄ με  σούτ του  Ντάουλια που δεν ανησύχησε τον  Τσουκαλά.

 Για να φθάσουμε στο 68΄ όταν ο Τζανιδάκης γύρισε την μπάλα  στην περιοχή του Εθνικού με τον Σαπαλίδη,  να πετυχαίνει ένα παλικαρίσιο γκολ για το 2-0.

 Μάλιστα στο 79΄  ο Σαπαλίδης απείλησε για το 3-0 όμως το σουτ που επιχείρησε από δύσκολη θέση 

Διαιτήτευσε ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) με βοηθούς τους  Κουρνέτα (Τρικάλων), Αδαμόπουλο ( Μεσσηνίας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τσουκαλάς, Βαλιούτης, Μανολιάς(67′ λ.τρ. Στεφανής), Ρούμπο, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης(77′ Αποστόλου), Νέρες, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης, Μακρυγιαννάκης(87′ Γκόγκα).

ΕΘΝΙΚΟΣΓαβαλάς, Νταούλιας, Αρκούδας(73′ Μπασινάς), Λώλος(79′ Λεπενιώτης), Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Παπαγεωργίου, Αγγελόπουλος(46′ Σουμελίδης), Ματσαδές, Παυλής(73′ Βαγγέλης), Καναβέτας(63′ Ασπρογιάννης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου