Μοιρασιά στο Μοσχάτο

 Δεν ανάδειξε νικητή η αναμέτρηση του Μοσχάτου με την Προοδευτική που έληξε 0-0, όμως το
παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ντέρμπι με φάσεις& ευκαιρίες εκατέρωθεν.

 Το Μοσχάτο παραμένει χωρίς νίκη και σε δεινή θέση, ενώ η Προοδευτική, αισθάνεται πιό άνετη.

 

 Το Μοσχάτο άγγιξε το γκολ στο 13΄ όταν ο Ψυχογιός έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή προσπάθησαν να διώξουν οι αμυντικοί της Προοδευτικής με την μπάλα να καταλήγει στον Σουλελέ που με βολίδα σημάδεψε την οριζόντια δοκό του Τσουκαλά.

 Αυτή ήταν και η μοναδική  επικίνδυνη φάση του αγώνα στο α΄ μέρος, με την Προοδευτική, να ελέγχει το παιχνίδι, και το Μοσχάτο να μην μπορεί να βρεθεί.

 Στην επανάληψη το Μοσχάτο μπήκε φουριόζο και στο 56΄  έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σουλελές γύρισε από τα αριστερά, ο Ψυχογιός έβγαλε μόνο τον επερχόμενο Ζαχαράκη  που φάτσα με τον  Τσουκαλά, σούταρε απελπιστικά άουτ.

 Ωστόσο η Προοδευτική  στο τελευταίο 20λεπτο ανέβηκε, κι άγγιξε το γκολ  στο 77΄, με μια διπλή μεγάλη ευκαιρία.

 Ο Μακρυγιαννάκης μέσα από την περιοχή σούταρε για να αποκρούσει ο Κραβαρίτης, με τον επερχόμενο Νέρες να  παίρνει το ριμπάουντ και να είναι είναι έτοιμος να σκοράρει  όμως ο Κραβαρίτης με δεύτερη  προσπάθεια και αυτοθυσία, απεσόβησε το σίγουρο γκολ διώχνοντας σε κόρνερ.

 Λίγο αργότερα νέα επικίνδυνη στιγμή  για την Προοδευτική, όταν ο Ντερμίσι από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Μοσχάτου, όμως, ο Παλάρες προσπάθησε να πιάσει ένα γυριστό σούτ, χωρίς να τα καταφέρει.

 Κι ενώ το Μοσχάτο από  το 79΄ συνέχισε με 10 παίχτες, αφού χτύπησε ο Ζαχαράκης κι αποχώρησε (το Μοσχάτο είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του), στο 83΄ θα μπορούσε να πάρει την νίκη, όταν ο Νιζάμης  εκμεταλεύθηκε το λάθος του Μικρούλη, μπήκε μέσα στην περιοχή, θα μπορούσε να σπάσει την μπάλα σε κάποιο συμπαίχτη του, όμως προτίμησε να πλασάρει εντελώς άστοχα, άουτ. 

 Πολύ καλή διαιτησία του Μπαλαχούτη( Πειραιά) απέβαλε στο 88΄ τον Βαλιούτη της Προοδευτικής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Καραβίτης, Σιώβας (76' Σταύρου), Ξενάκης (61' Νιζάμης), Ηρακλής (65' Βλάχος), Ιωάννου, Ζαχαράκης, Ζορμπάς (65' Κανελλόπουλος), Κωνσταντίνου, Ψυχογιός, Καραλής (78' Γκούμας), Σουλελές

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Τσουκαλάς, Βαλλιούτης, Αποστόλου (58' Μανολιάς), Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (70' Γκόγκα), Νέρες, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης, Μακρυγιαννάκης (70' Ντιρμισι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου