"Δεν πιάνεται" ο Ιωνικός 3-0 στην Άρτα

 Επίδειξη ισχύος από τον σπουδαίο Ιωνικό στην Άρτα, ο οποίος με μιά μεστή εμφάνιση ξεπέρασε


εύκολα το εμπόδιο του Καραισκάκη  με 3-0, και πλέον  δείχνει  ότι δεν χάνει με τίποτε,  το χρυσό εισιτήριο επιστροφής στην Α΄ Εθνική.

 Τρείς αγωνιστικές πρίν το φινάλε, ο Ιωνικός είναι 5 βαθμούς μπροστά  από τον 2ο  Λεβαδειακό, και 8 από την 3η Ξάνθη.

 Και βεβαίως μπορεί να ακολουθούν οι αγώνες μπαράζ, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες  θα κουβαλήσουν μαζί τους και τους βαθμούς, που μάζεψαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

 Στο σημερινό παιχνίδι τώρα, ήταν μια επικράτηση απόλυτα δίκαιη και καθαρή για τους Νικαιώτες με τους νικητές να καθαρίζουν το ματς από το α΄ μέρος όταν και προηγήθηκαν με 3-0.

 Να σημειωθεί ότι ήταν η 7η εκτός έδρας νίκη του εκπληκτικού Ιωνικού.

 Στο 26΄ ο συνήθης ύποπτος  Κάστρο με μιά  στριφτή κεφαλιά - ψαράκι από το σημείο του πέναλτι  δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκήπερ Χουάντερσον  στέλνοντας την μπάλα  δίπλα  από την δεξιά κάθετη δοκό  ανοίγοντας το σκορ.

 Στο 40΄ ο Πλατέλλας με φοβερή ατομική ενέργεια και με βολίδα κάρφωσε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του  Χουάντερσον για το 2-0.

 Στην επανάληψη ο Ιωνικός  με το 2-0 στο τσεπάκι του έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που μάλιστα στο  έγιναν απειλητικοί, με τον  Δούμτσιο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο, που επενέβη σωτήρια, και στην κόντρα επιθεση ο Κουιρουκίδης με άψογο τρόπο τελείωσε το παιχνίδι σημειώνοντας το 3-0

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής  Ανδριανός (Αχαΐας), βοηθοί οι Κουβαλάκης (Δράμας), Οικονόμου (Αχαΐας)

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Χουάντερσον, Θεολόγου (74′ λ.τ Φετεινίδης), Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Δούμτσιος (79′ Γαλεάδης), Γυφτοκώστας (54′ Κορέλας), Μπρέμπος (46′ Μαραθωνίτης), Ταμπάς, Κόκας, Τσούτσης (54′ Δερμιτζάκης), Κλιγγόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (85′ Κονέ), Ματσούκας, Βλαχομήτρος (68′ Τσιριγώτης), Ρόλε (85′ Σινγκ), Πλατέλλας (58′ Κουϊρουκίδης), Κάστρο (58′ Μάναλης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου