Στο ρελαντί ο Ιωνικός 4-2 την Δόξα Δράμας

 Στο ρελαντί ο   Ιωνικός επιβλήθηκε με 4-1 της Δόξας Δράμας και συνεχίζει την φρενήρη πορεία
του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Superleuage 1.

O αρχισκόρερ της κατηγορίας ο Ματίας Κάστρο ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ  μόλις στο 5΄ με κοντινό  σούτ, μετά από το λάθος του γκολκήπερ Στεφανάκου, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

 Στο 23΄ ο Ρόλε  έκλεψε την μπάλα από τον Πινδώνη και με ωραία ατομική ενέργεια βγήκε τετ- α-τετ με τον Στεφανάκο για τον πλασάρει  και να γράψει το 2-0 , κάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα μάλλον τυπική διαδικασία. 

 Να σημειωθεί ότι λίγο πρίν ακυρώθηκε  ως οφαιντ γκολ του Κάστρο, σωστά.

 Κι ενώ στο 50΄ ακυρώθηκε πάλι γκολ του Κάστρο ως οφ-σαιντ, όμως εδώ ο φορ του Ιωνικού μάλλον καλυπτόταν , ακολούθησε κλασική ευκαιρία με τον Μάναλη, που δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει τον Στεφανάκο, για να έρθει στο 63΄ ο Νιάσε με κεφαλιά να σημειώσει  το 3-0, έπειτα από έξοχη σέντρα του κορυφαίου σήμερα Κάστρο.

Στο 70΄ ο Μάναλης βγήκε από αριστερά  και σέρβιρε άψογα ψηλοκρεμαστά  στον  Κάστρο, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σούτ πέτυχε το 4-0

Όμως στο τελευταίο 15λεπτο ο Ιωνικός χαλάρωσε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Δόξα Δράμας να μειώσει αρχικά με κεφαλιά του  Κόντου  στο 82΄ σε 4-1 και στο 90΄  ο ίδιος στο τελικό 4-2.

 Εδω οι Δραμινοί κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Κόντος, για να στείλει την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού με τον  παίχτη της Δόξας να παίρνει την απόκρουση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Γρατσάνη (Τρικάλων), βοηθοί ήταν οι: Καραλής (Ηλείας), Τσολακίδης (Αθηνών)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (74′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62′ Νιάσε), Βλαχομήτρος (74′ Ματσούκας), Ρόλε (62′ Μάναλης), Πλατέλλας(82΄ Κουιρουκίδης), Κάστρο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Κουκόλης (46′ Παπαργυρίου (59′ λ.τ Μενσά), Τάσιος (10′ λ.τ Πινδώνης), Άντερσον (72′ Κόντος), Παρασκευάς, Αγιώτης, Μπολάκης, Χάμοντ (46′ Μαρινάκης), Μαυριάς, Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου