Ανεβαίνει η Προοδευτική 1-0 τον Ιάλυσο

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Προοδευτική κερδίζοντας με 1-0 τον Ιάλυσο, σε ένα παιχνίδι αμφίροπο στο α΄ μέρος, αλλά με την ομάδα του Κορυδαλλού να ΄δείχνει ότι ήθελε - πίστευε περισσότερο στην νίκη.
 Η Προοδευτική με εξαιρετικό τον διεμβολιστή Ζελέκου, στο α΄΄  μέρος  απείλησε  δύο φορές με σουτ του προαναφερόμενου, στο 3΄ και στο 27΄ .

Ο Ιάλυσος είχε την ατυχία να χάσει μόλις στο 3΄ τον  σκόρερ του Σπάρταλη λόγω τραυματισμού, και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική πίεσε τον Ιάλυσο και στο 58΄ δημιούργησε την καλύτερη της ευκαιρία με τον Μπεσού, ο οποίος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και μόνος με τον Παπαδόπουλο σούταρε μόλις άουτ.
 Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλντι σε χέρι του Ρεκλείτη και μάλιστα είχαμε έντονες διαμαρτυρίες, όμως στο 68΄ ο ρέφερι της αναμέτρησης  κ. Μανιώτης  από την Ανατ. Αττική, καταλόγισε πέναλντι σε τράβηγμα του Ζίζηλα από τον Αρχοντούλη - έπειτα  από εκτέλεση  φάουλ του Πατσατζόγλου -που μάλιστα  είδε και την κόκκινη κάρτα του ρέφερι για να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες αυτήν την φορά από πλευρά της Ροδίτικης ομάδας.
 Τελικά το πέναλτι εκτέλεσε  ψύχραιμα ο  Καννελόπουλος γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
 Ο Ιάλυσος αν και με 10  στα τελευταία λεπτά βγήκε μπροστά όμως δεν δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις πλήν του σούτ του Βαλιτζό στο 77΄, που δεν ανησύχησε τον Μπαντίκο.
 Η Προοδευτική θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στην κόντρα με τον Πέππα που όμως από καλή θέση σούταρε άουτ.
 Καλύτεροι της Προοδευτικής οι Ζελέκου, Ζίζηλας, Πέππας,  Θεοδωράκης, Πατσατζόγλου, ενώ από τον Ιάλυσο ξεχώρισαν οι αμυντικοί του Φυλακούρης, Κοκκίνης, Βαλιτζό.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Πέττας (46΄ Τσαραούσης), Ξυγκάκης( 30΄ Μύρκος), Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Θεοδωράκης, Ζελέκου, Αριανούτσος (75'΄Δηλαβέρης), Μπεσού, Κανελόπουλος, Πέππας.
 ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παπασπύρος, Κοκκίνης,  Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης,  Βαλιτζό,  Σπάρταλης ( 5΄ λ.τρ Καρπαθάκης),  Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Αχείμαστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου