Στους "8" ο Ερμής 2-1 την Χαλκηδώνα

Με 2-1 επικράτησε της Χαλκηδώνας ο Εςρμής Κορυδαλλού στο Π. Νικολαΐδης και προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου Πειραιά.
 Η Χαλκηδώνα ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 17΄ έχασε κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Ελευθεριάδης μόνος με τον γκολκήπερ Μπαλή δεν μπόρεσε να τον πλασάρει με τον τερματοφύλακα του Ερμή να αποκρούει σωτήρια.

 Σε αυτό  διάστημα ο Ερμής είχε ένα  σούτ του Νταλάκου που απέκρουσε ο Σαπάτης στο 25΄ ενώ στην πιο καλή του στιγμή στο 33΄ συρτό σούτ του του Νταλάκου έφυγε μόλις άουτ.
 Στην επανάληψη ο Ερμής κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55΄ με πλασέ του Χαβατζογιάννη ο οποίος εκμεταλεύθηκε λάθος στην αμυντική γραμμή της Χαλκηδώνας, .
 Στο 62΄ ο Σάμιος  μόνος με τον γκολκήπερ Σαπάτη τον πλάσαρε ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 66΄ ο Λαζάκης Ν., εκμεταλευθηκε ολιγωρία των αμυντικών της Χαλκηδώνας  και από πλάγια θέση πέτυχε το 0-2.
 Η Χαλκηδώνα είχε καλή ευκαιρία στο 83΄ όταν ο Δερβίσης μέσα  στην περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στον  Αγγέλου και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 86΄ μείωσε σε 1-2  με τον Ελευθεριάδη , μετά από κόρνερ  και προσποίηση του Κύρια.
 Στις καθυστερήσεις η Χαλκηδώνα  έψαξε  την ισοφάριση και μάλιστα την τελευταία φάση του αγώνα ο Αθανασόπουλος σχεδόν εξ΄ επαφής αιφνιδιάσθηκε δίνοντας την ευκαιρία στον γκολκήπερ του  Ερμή τον Μπαλή να επέμβει.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κωνσταντόπουλου( Κοντιζά - Ζερβάκη)
ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ : Σαπάτης,  Χάιδος, Ζάζας( 46΄  Φλορέα),  Κύριας,  Λοκόσης, Φίπε,  Αθανασόπουλος,  Δερβίσης, Ελευθεριάδης, Σβώλης,  Πνευματικός( 78΄ Μαραγκός)
 ΕΡΜΗΣ: Μπαλής,  Σταύρου,  Μανωλιάς,  Αγγέλου, Μαντούβαλος, Λαζάκης Σ., Σάμιος( 88΄ Τσατσαρωνάκης),  Νταλάκος, Χαβατζογιάννης ( 77΄ Νομικός), Τρίμπος, Λαζάκης Ν.(84΄ Κάφταντζης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου