Άστραψε στο β΄ μέρος ο Ιωνικός 5-1 τον Ατσαλένιο

 Μόνοι πρώτοι οι Νικαιώτες στον 4ο όμιλο 
Μόλις 45 λεπτά του β΄ ημιχρόνου χρειάσθηκε ο σεληνιασμένος σε αυτό το διάστημα να συντρίψει  με 5-1 τον Ατσαλένιο που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Νικαιωτών.
 Κι όμως στο α΄ μέρος είχε μουρμούρες, αφού είναι αλήθεια ότι ο Ιωνικός ήταν μέτριος έως κακός σε αυτό το διάστημα.
 Παρόλα αυτά και σε αυτό το διάστημα   ου συγκρότητα του Ηλία Καλοπίτα είχε 3 σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

 Μόλις στοι 2΄ κεφαλιά του Αργυρίου έφυγε μόλις άουτ, στο 15΄ είχαμε ακόμη μιά καλή κεφαλιά του Σαπαλίδη, ενώ στο 36΄ ο Σαπαλίδης μετά από πάσα του Παντελίδη  μόνος με τον γκολκήπερ του Ατσαλένιου τον  Γκιγκόζη δεν μπόρεσε να τον νικήσει  με τον δεύτερο να αποκρούσει σε κόρνρερ.
 Στην επανάληψη στο γήπεδο μπήκε ένας άλλος Ιωνικός , έχοντας έναν εκπληκτικό Μάριο Αργυρίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 48΄ με υποδειγματικό πλασέ του , μετά από πάσα του Σαπαλίδη - η μπάλα πρίν καταλήξει στα δίχτυα του Ασαλένιου βρήκε και την  αριστερή κάθετη δοκό.
Στο 59΄ ο έξοχος σήμερα Αργυρίου σέρβιρε στον Πέεφ που με ωραίο σούτ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, όμως στο 66΄ ο Ατσαλένιος μείωσε το σκορ με κεφαλιά του  Φραγκιαδάκη, έπειτα από σέντρα του Καρβέλα.
Το γκολ αυτό φαίνεται ότι άναψε σπίθες στον Ιωνικό, που  στο 73΄  μετά από  ωραία ενέργεια  του Καραλή από δεξιά και πλασέ του Αργυρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 82΄  με πέναλτι του  Καραλή ήρθε το 4-1 - το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Μειμάρογλου.
Το τελικό 5-1 έγραψε ο  Καμαρά στο 90΄  με προσωπική ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση.
 Από τον σπουδαίο Ιωνικό του β΄ μέρος εκτός του Αργυρίου ξεχώρισαν οι Πέεφ, Παντελίδης, Καραλής, Σιμιτζής, από τον Ατσαλένιο προσπάθησαν οι Φραγκιουδάκης, Καρβελάς, Σταθόγλου
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημητρόπουλου ( Δυτ. Αττικής)
 ΙΩΝΙΚΟΣ Λέτσο,  Προβατίδης, Μεμάρογλου, Παντελίδης, Ζαφειρίδης ( 75΄ Ζέλο), Κρητικός, Καραλής, Σιμιτζής(85΄ Κυριακίδης) Αργυρίου, Σαπαλίδης( 80΄Καμαρά), Πέεφ
 ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ:  Γκιγκόζης,  Βρετός ( 74΄ Ντραγκότι), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχε΄λάκης,  Χατηανδρέου, Φραγκιουδάκης, Σταθόγλου,  Τριανταφύλλου (  67΄ Ρουμπάκης), Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου