Φοβερό το Κερατσίνι 8-1 τον Φαληρικό

Φοβερό και τρομερό το Κερατσίνι σκόρπισε τον Φαληρικό συντρίβοντας τον με 8-1,  παίρνοντας την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου Πειραιά.
 Δύο  γκολ ακυρωθέντα για το Κερατσίνι, τουλάχιστον 3-4 κλασικές ακόμη ευκαιρίες, αλλά και 4-5 σπουδαίες ευκαιρίες από πλευράς Φαληρικού συνέθεσαν ένα  απίστευτο χορταστικό 90λεπτο κάτω από συνεχή βροχόπτωση στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης.
 Μόλις στο 3΄ ο Μαναριώτης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του  Καμμένου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 11΄ ο Κουρκούτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καμμένου πέτυχε το 0-2.

 Στο 30΄, ο Μαναριώτης πάνω στην γραμμή απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 μετά από προσωπική ενέργεια του  Ψυχογιού, ενώ στο 37΄ ο Ψυχογιός με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μιχαλάς έγραψε το 0-4.
 Ο Φαληρικός μείωσε στο 41΄ με προβολή που  Αλικίσια, αλλά ο Πλατέλας  στο 44΄  με ωραίο συρτό έξω από την περιοχή του Φαληρικού ανέβασε το σκορ στο 1-5.
 Στην επανάληψη ο Μαναριώτης στο 55΄  έφυγε στην κόντρα κι έγραψε το 1-6, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα του Ψυχογιού στο 64΄ και στο 73΄  με ωραίες εκτελέσεις που διαμόρφωσε το τελικό 1-8.
 Εύκολο έργο για την  διαιτητή κα Λαμπαδάριου( Mουμπογιατζόγλου - Σγουράκης)
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Κρασσάς, Καμπιτσόπουλος (46' Μαρμαρίδης), Ραυτόπουλος, Ρούκα, Συράκος, Κουρούνης, Αλίκια, Χατζημελετιάδης, Λόης, Σαραγάς, Βάσσος.
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης( 46΄ Χονδρουδάκης), Καμμένος, Μπατής, Βατής, Ψυχογιός, Πλατέλας, Γκιάτης( 46΄ Διάκος), Μαναριώτης ( 67΄ Πουλάκης) Μιχαλάς,  Κουρκούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου