Βγήκαν τα μαχαίρια για τους ομίλους

 Σφαγή και χοντρό παιχνίδι κάτω από το τραπέζι!!
Kυριολεκτικά σφαγή για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ Εθνικής σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταρτισμός δεν ολόκληρώθηκε αφού υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

 Ασφαλώς μιλάμε για τον καταρτισμό των ομίλων στους οποίους θα συμπεριληφθούν οι νησιώτικες ομάδες, αλλά και παράλληλα "βασική επιδίωξη", ομάδες με "μπάρμπα στην κορώνη" να αποφύγουν  κάποιες ομάδες "θηρία"
 Αυτό που βγάζουν οι πληροφορίες, είναι ότι οι 6 ομάδες του  Πειραιά θα είναι στον ίδιο όμιλο με τις 7 Κρητικές, ωστόσο οι δύο ομάδες της Δυτ. Αττικής  είναι "μπαλαντέρ", με την ΕΠΟ να θέλει να τις βάλει σ΄ αυτόν τον όμιλο ντε και καλά,  και να αριθμήσει 15 ομάδες, όταν οι άλλοι όμιλοι θα έχουν 13 ομάδες.
 Οι 6 ομάδες της Αθήνας, φαίνεται να είναι μαζί με τις 2 ομάδες των Κυκλάδων, και τις 6 ομάδες της Ανατ. Αττικής.
 Μαζί εδώ  τε και καλά πρέπει να μπούν οι δύο ομάδες της Μεσσηνίας( Καλαμάτα - Πάμισος)!!!
 Οι τρείς Ροδίτικες φαίνεται να μπαίνουν με τις ομάδες της Πελοπονήσσου, ενώ οι ομάδες της Μιτυλήνης με ομάδες της Ευβοίας, Βοιωτίας κλπ .
 Γίνεται αντιληπτό  ασφαλώς, ότι γίνεται προσπάθεια ώστε οι Ροδίτικες ομάδες να μην συγκρουσθούν με τις Πειραικές, η τις Αθηναικές ομάδες, αφού η Ε.Π.Σ.Δωδεκανήσων, πλέον είναι από τα αγαπημένα παιδιά της νέας ΕΠΟ!!!
 Και επειδή βγήκαν τα μαχαίρια και επειδή  κάποιες ενώσεις ξεσηκώθηκαν, ο καταρτισμός των ομίλων πήρε μετάθεση για την Παρασκευή 24 Αυγούστου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου