Η αναβολή.. των ομίλων κι ο...κυρ φώτης...

Αναβλήθηκε η απόφαση  για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει επ’ αυτού στις 6 Σεπτεμβρίου, βάση της πρότασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής που έχει έτοιμο το σχέδιο των ομίλων.

Ωστόσο οι διαφωνίες τόσο στο προσυμβούλιο της ΕΕ αλλά και εντός της επιτροπής πρωταθλήματος ήταν πολλές, με αποτέλεσμα να μην προκύψει σήμερα οριστική εξέλιξη.
 Ουσιαστικά όλη η Ελλάδα έχει πάρει χαμπάρι, ότι ο κυρ.. φώτης της  Ρόδου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ώστε να μπούν οι 3 Ροδίτικες ομάδες, σε τέτοιο όμιλο, που μιά από αυτές θα είναι το αφεντικό στην μάχη της ανόδου.
 Τον .. κυρ φώτη τον βολεύει  ακόμη και όμιλος της Αιτ/νιας της Ηπείρου.., αρκεί να μην είναι με Αθήνα, Πειραιά, Καλαμάτα, αφού εκεί βλέπει ότι οι Ροδίτες δεν έχουν τύχη..
 Τώρα θα μου πείτε είναι δυνατόν ένας. ..κυρφώτης να κάνει ότι θέλει στην ομοσπονδία;
 Κι όμως είναι, βλέπετε, έχει τις πλάτες του "ρώσου", όμως η αλήθεια είναι ότι, αρκετά μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ ήδη έχουν στραβώσει, αφού βλέπουν, ότι για κάποιους η παρουσία τους στην Ομοσπονδία αποβλέπει σε προσωπικά  των ενώσεων τους οφέλη..
Ακούστηκαν πολλά και διάφορα για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Αρκετές προτάσεις ή αιτήματα ήταν εκτός λογικής όπως για παράδειγμα αυτό του .. κυρφώτη να τοποθετηθούν τα Δωδεκάνησα στον ίδιο όμιλο με Ζάκυνθο με την Πελοπόνησσο, αλλά και να βγεί η Καλαμάτα νταηλίκι..
Σε κάθε περίπτωση ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής έχει μπόλικο ζουμί και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι ζυμώσεις πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Παραμένει πλέον άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος του οποίου η σέντρα έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου