"Πάθος" "παλμός" και δίψα στην πρώτη του Ιωνικού

Μέσα σε μιά καυτή  όσο και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν  οι εκπληκτικοί φίλαθλοι του Ιωνικού , πραγματοποιήθηκε η η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, και ακολούθησε ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση.
 Αρχικά παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του
συλλόγου κ. Κώστας Ανυφαντάκης μαζί με το τεχνικό του επιτελείο (βοηθός προπονητή: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, γυμναστής: Γρηγόρης Σαρελλάκος, προπονητής τερματοφυλάκων: Βαγγέλης Συρίγος, φυσικοθεραπευτής: Θοδωρής Θεοφανόπουλος, φροντιστές: Γιώργος Γεωργίτσης, Γιάννης Γεωργίτσης).
Εν συνεχεία ανακοινώθηκαν αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ του Ιωνικού, σε ένα κλίμα αποθέωσης από τον κόσμο.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Team Manager της ομάδας κ. Φώτης Σιακάρας τονίζοντας : «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά για φέτος με υγεία, στόχος είναι να ξαναγίνουμε μια οικογένεια, μια ομάδα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα που ψάχναμε απεγνωσμένα κόσμο να μας βοηθήσει και κοιτούσαμε εμείς σαν κόσμος να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας μόνοι μας, πολλοί μας έκλεισαν την πόρτα. Ο Ιωνικός, όμως, στάθηκε και πάλι στα πόδια του, ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολλοί. Προσωπικά ευχαριστώ την οικογένεια Κούγια που βρίσκεται κοντά μας».
Ο Πρόεδρος του Ιωνικού κ. Χρήστος Κούγιας θέλησε, επίσης, να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου: « Ευχαριστούμε πολύ για το δυναμικό ‘’παρών’’ που δίνετε σήμερα. Χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς και η στήριξή σας κάθε βδομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής θα δουλεύουν καθημερινά σκληρά, και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα».
Μετά την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, υπήρξε αγωνιστική δράση, αφού οι παίκτες έκαναν την πρώτη επίσημη προπόνηση τους.
Αφότου έγιναν κάποιες ασκήσεις, αρχικά, για χαλάρωμα, ακολούθησε ένα μίνι διπλό σε μικρές εστίες, και μετέπειτα ο κ. Ανυφαντάκης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες των δέκα για το πρώτο οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου