Πάταγος με Ντιακιτέ στον Ιωνικό

 Kυριολεκτικά πάταγος στον Ιωνικό με την απόκτηση του ενεργεία διεθνή με την Εθνική του Μάλι, του Ντρίσα Ντιακιτέ, αναλυτικά η ανακοίνωση της Νικαιώτικης ομάδας έχει ως εξής:
"Η διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστού της γαλλικής Νις και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ντρίσα Ντιακιτέ.

Ο Ντιακιτέ αφού υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ιωνικό παρουσία του προέδρου κ. Χρήστου Κούγια και του αναπληρωτού προέδρου κ. Φώτη Σιακάρα τέθηκε στη διάθεση του κ. Ανυφαντάκη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Ο νέος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων έχει 159 εμφανίσεις με τα χρώματα της γαλλικής Νις, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική του Μάλι μετρώντας 50 συμμετοχές. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε, μάλιστα, και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ντιακιτέ όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Ιωνικού θα παρουσιαστούν αύριο επίσημα στις αρχές της Νίκαιας και στους οπαδούς της ομάδας στην πρώτη επίσημη προπόνηση (θα πραγματοποιηθεί και αγιασμός) που έχει προγραμματιστεί για αύριο 07/08, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου