'Ολα.... 0-0 στο Κλουβί

 Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Προοδευτικής με τον Ιωνικό, που έληξε με

σκορ 0-0, με τους Κορυδαλιώτες έτσι να διατηρούν μιά σημαντική παράδοση που τους θέλουν να μην χάνουν, στο κλουβί της Νικαίας. Μπροστά σε περισσότερους από 1700 θεατές, και μέσα σε μιά εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο φανατικός κόσμος
των βυσσινί, έγινε ένα παιχνίδι  δυνατό, με πάθος, και με φάσεις μόνο στο α΄ μέρος, μάλιστα οι σημαντικές από την πλευρά της Προοδευτικής.
 Κάτω από δρακόντια μέτρα τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, το ντέρμπι κύλησε  ομαλά  ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων,  όπως πλέον συνηθίζεται  δεν έλειψαν οι εντάσεις κυρίως εκτός του γηπέδου, όμως η κατάσταση  ήταν ελεγχόμενη.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι  ξεκίνησε με καθυστέρηση 15 λεπτών, αφού λόγω των καπνογόνων και των βεγγαλικών που έπεφταν δεν μπορούσε να γίνει  αγώνας, ενώ όταν ξεκίνησε, είχαμε  αμέσως διακοπή για περίπου 25 λεπτά πάλι για τον ίδιο λόγο.
 Εδώ είχαμε  κι ένα  άσχημο περιστατικό, καθώς γνωστός φίλαθλος της Προοδευτικής, ένιωσε αδιαθεσία- κατά πολλούς  υπέστη εγκεφαλικό, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να μεταφερθεί στην συνέχεια στο νοσοκομείο.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Προοδευτική στο α΄ μέρος  είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες.
Στο 8΄ σου του Γουίλι δεν ενόχλησε τον Μπαντίκο,  ενώ στο 15΄ κεφαλιά του Γουίλι μετά γύρισμα του Βλάχου  έδιωξε σε κόρνερ ο Κουρεπίνης, 
 Ωραία προσπάθεια και σούτ του Χρήστου απέκρουσε ο Κουρεπίνης σε κόρνερ, ενώ στο 22΄   προσωπική ενέργεια του Σαραντόπουλου, έπιασε  το σούτ που  εδιωξαν οι αμυντικοί του Ιωνικού σε κόρνερ.
 Στην επανάληψη, στο 50΄ ο Σαραντόπουλος έπιασε ένα καλό σουτ που 'έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντίκος, ωστόσο η αποβολή του Λένγκα που λάκτισε αντίπαλο στο 66΄, άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, με τον Ιωνικό να ανεβαίνει να πιέζει να κερδίζει ορισμένα κόρνερ, χωρίς όμως να έχει  τη  ξεκάθαρη φάση που θα μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μπαντίκου
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαντίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Γουίλι, Λένγκα, Σταθουλόπουλος,Χρήστου(75΄ Τζέκος), Γκοτσούλας( 85΄ Κύβελος), Βλάχος, Ντάλλας, Σαραντόπουλος.
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Κουρεπίνης,  Μουστάκης, Δημακάκος,  Πλάκας,  Μανωλάς,  Γκοτσούλας, Μακρίδης ( 80΄ Θέος), Πογκοσιάν( 60΄ Ατματζίδης),  Καλέργης,  Κατσικογιάννης (  57΄ Πατσατζόγλου), Κουρουκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου