Ο Εθνικός 2-1 στο Μοσχάτο

O Εθνικός επικράτησε με 2-1 του Μοσχάτου στον πρώτο ημιτελικό που έγινε  την Τετάρτη στο Μοσχάτο, κι ασφαλώς απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου.
Έγινε  ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν,
οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 5′, όταν σουτ του Λεωνιδόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος κι ακολούθησαν δυο σουτ από το Μοσχάτο, με τους Σαπαλίδη(11′) και Νιζάμη(16′) να στέλνουν την μπάλα άουτ.
Ο Εθνικός  άνοιξε  το σκορ στο 19′, όταν ο Πολίτης με ωραία προσποίηση άφησε την μπάλα στον Σταματάκο, ο τελευταίος βρήκε στην περιοχή σε πλάγια θέση τον Μπλάνκο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό ουτ  κρέμασε τον εξερχόμενο Αθανασόπουλο.
Το Μοσχάτο ισοφάρισε στο 26′  όταν  ο Στούπης εκτέλεσε φάουλ η  μπάλα κόντραρε στο τείχος αιφνιδιάζοντας τον γκολκίπερ Χαλκίδη για να καταλήξει στα δίχτυα.
Ο Εθνικός είχε  δοκάρι στο 34′, μετά από ωραίο σουτ του Πολίτη, ενώ στην επανάληψη οι Μοσχατιώτες μπήκαν δυναμικά, δημιούργησαν δυο καλές στιγμές με τους Δρυμούση(48′- κεφαλιά λίγο άουτ) και Στούπη(50′- σέντρα σουτ εξ επαφής δεν πρόλαβε ο Σαπαλίδης).
Όμως ο Εθνικός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει  εκ νέου το προβάδισμα στο 59′, όταν μετά από σέντρα του Σκεντεράι ο Αθανασόπουλος βγήκε δεν βγήκε..βρήκε και ο Μπλάνκο με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας  το τελικό σκορ.
Στην συνέχεια  δημιουργήθηκαν φάσεις και από τις δύο πλευρές
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ηλ. Σπάθα (Κορώνας και Φαγκρίδας).
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μουρελάτος, Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Στεφανής(87′ λ.τρ. Μπόλης), Σιδηρόπουλος(46′ Δρυμούσης), Νιζάμης, Σόουζα,  Σαπαλίδης, Σπανός(65′ Χατζάκης), Στούπης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χαλκίδης, Βενέτης, Σκεντεράι, Κορνέζος, Σμίλτος, Λεωνιδόπουλος(75′ Αλεξίου), Σταματάκος(58′ Μάναλης), Κωνσταντίνου, Μπλάνκο(91′ Μπούτερ), Πολίτης(58′ Ρομάνο), Παυλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου