Αυτοκτονία Εθνικού 0-0 με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Αυτοκτόνησε  σήμερα το απόγευμα ο Εθνικός οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει κυριολεκτικά ένα δικό του παιχνίδι, μένοντας στο 0-0 με την μαχητική ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, χάνοντας 2 υπερπολύτιμους πόντους στην  μάχη του τίλτου.
 Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των Πειραιωτών που έπαιξαν  στο μισό γήπεδο τους Χανιώτες, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

 Αποκορύφωμα  της γκίνιας,ίσως και της ανικανότητας των παιχτών του Εθνικού ήταν το χαμένο πέναλτι στην εκπνοή του  αγώνα.
 Ένα πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Τσιλιγκίρη, όμως ο Παυλάκης που ανέλαβε να το εκτελέσει, έκανε ότι χειρότερο μπορούσε, στέλνοντας την μπάλα  απελπιστικά άουτ, για  ακολουθήσουν θύελλα αντιδράσεων από τον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού.
 Στο 29΄ σούτ του Μηλιώτη, κόντρα στον Τσίτα και  βρήκε στην  οριζόντια δοκό, στο 35΄ ο Πονηρός σταμάτησε σε τετατετ τον Σταματούκο,, ο Σταματούκος στο 39΄ δεν πρόλαβε από κοντά να πλασάρει, ενώ στο 43΄ ο Πονηρός επενέβη και πάλι σε προσπάθεια του Μάναλη.
 Στο 57΄ ο Τσιλιγκίρης μέσα στην  μικρή περιοχή μόνο- καθυστέρησε και χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για τον Εθνικό, ενώ στο 73΄ ο Νικόλτσης στην αντεπίθεση  μπήκε στην περιοχή του Εθνικού για να σουτάρει άουτ..
Στο 80΄ ωραία προσπάθεια του Παυλάκη από τα αριστερά  γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνα της Χανιώτικης ομάδας, όμως οι Τσιλιγκίρης,  Πολίτης δεν πρόλαβαν την μπάλα.
 Με λάθη η διαιτησία του Κωνσταντινίδη ( Σάμου)
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιοφούκας, Βλάχος, Μηλιώτης, Χριστοφιλέας,  Κορνέζος,  Σκεντεράι, Σταματούκος(55΄ Παυλάκης), Αλεξίου, Μάναλης( 70΄ Μπλάνκο), Ρομάνο, Τσιλιγκίρης
 ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Πονηρός,  Βαρδάκης ( 75΄  Κιτράκης),  Παλιογιώργος,  Παπατσίκος, Καρβουνιάρης, Φουκαράκης, Μαζιώτης( 78΄ Λαμπάκης),  Βεστάκης(  55΄  Μαθιουδάκης),  Νικόλτσης, Σίνγκ, Τσίτας. 

* Στα άλλα 2 εξ΄ αναβολής ματς του 5ου ομίλου είχαμε: 
 ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 3-2
ΝΕΑΠΟΛΗ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου