Ο Ιωνικός 2-1 στον Αμπελακιακό

 Πήρε αυτό που ήθελε ο Ιωνικός στην Σαλαμίνα κερδίζοντας  μες 2-1 τον μαχητικό Αμπελακιακό, και παραμένει ζωντανός στην διεκδίκησης της 2ης θέσης του 5ου ομίλου, αφού η νίκη του ΟΦΙ επί της Προοδευτικής, αφήνει πλέον ελάχιστες ελπίδες για την πρωτιά.
 Ο Ιωνικός με την  συμπαράσταση περίπου 400 φιλάθλων του είχε  τον έλεγχο του αγώνα, απέναντι στον Αμπελακιακό που  επέλεξε να παίξει στην κόντρα με αντεπιθέσεις.

 Ο Καρνέζης  είπε όχι στον Κουιρουκίδη στο 9΄ όπως και στο σούτ του  Καλέργη στο 25΄, όμως στο 36΄ ο Σταφσουλάι με ωραία ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρεπίνη για το 1-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Σταφσουλάι απείλησε  με σούτ που έφυγε άουτ στο 50΄ , με τον Ιωνικό να πιέζει πλέον ασφυκτικά και να κάνει το 1-1 με ωραία προσπάθεια και σούτ του Aτματζίδη στο 55΄ .
 Γύρισμα του Κουιρουκίδη στο 57΄ έδιωξε σε κόρνερ ο Καρνέζης
 Στο 58΄ ο Καννελόπουλος εκμεταλεύθηκε  παραλίγο ολέθριο λάθος στην άμυνα του Ιωνικού, βγήκε  φάτσα με τον Κουρεπίνη, προσπάθησε να κρεμάσει τον πορτιέρο του Ιωνικού, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σταθερά  αποσοβώντας  την παραβίαση της εστίας του.
 Στο 73΄  ενέργεια του Πογκοσιάν έφερε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αμπελακιακού με τον   Θέο να κάνει την προβολή για το 1-2.
 Στην εκπνοή ο Γκοτσούλας μετά από ωραία ενέργεια του Θέου, 'έχασε μοναδική  ευκαιρία για το 1-3 με τον Καρνέζη να επεμβαίνει σωτήρια.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Ανδριανού Κ.( Ανδριανός Μ. - Ζούλη) Αχαίας
 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέζης, Τσαραούσης, Λιάτος, Καμπούρης, Χαλούλος, Κοφσανίδης, Σαρηγιάννης, Λίτσι(77΄Σγούρδας), Καννελόπουλος(65΄ Μαούνης), Ντάφλας, Σταφσουλάι.
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης,  Μουστάκης,  Δημακάκος(80΄Καρέλης), Πατσατζόγλου, Μανωλάς,  Γκοτσούλας,  Μακρίδης,  (67΄ Πογκοσιάν)Καλλέργης, Ατματζίδης,  Κατσικογιάννης(63΄ Θέος), Κουιρουκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου