Βήμα τελικού ο Ερμής 2-0 την Α.Ε. Περάματος

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου έκανες ο Ερμής Κορυδαλλού κερδίζοντας με 2-0 την Α.Ε. Περάματος, παρουσία περίπου 300 φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΕΑΚ
Μόλις στο 3’ ο Κίτσιος έκανε σέντρα από τα αριστερά , οι αμυντικοί της
Ένωσης αδράνησαν και ο Τζανιδάκης  από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ .
Στο 23’ το σουτ του Κίτσιου απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δρίβας  και στο 26’  έγινε το 2-0, όταν από βαθιά μπαλιά του Τζανιδάκη η μπάλα έφτασε στον Κίτσιο που με ωραία προσπάθεια γύρισε στον Μούτσα  ο οποίος  βρήκε τον Δρίβα εκτός θέσης  και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Οι Περαματιώτες  άρχισαν σιγά – σιγά να  βγαίνουν στην  επίθεση, και απείλησαν, στο 32’  διαδοχικά σουτ του Λαθούρη εξουδετέρωσε σωτήρια ο Δράμπαλης ενώ στο 34’ ο Αντωνίου σε κενή εστία  δεν μπόρεσε να βρεί την μπάλα όπως θα ήθελε και κατέληξε άουτ.
Στο 45’ το μακρινό σουτ του Θεοδώρου βρήκε την συμβολή των δοκών .
Ο Ερμής βρέθηκε  κοντά στο τρίτο γκολ αλλά ο Δρίβας απέκρουσε το σουτ του Βύρη.
Στην επανάληψη  έπεσε ο ρυθμός, κι είχαμε όλο κι όλο μόνο ένα  σουτ του Αγγέλου στο 70’  που πέρασε ελάχιστα άουτ .
Καλή η διαιτησία του Ορφανού .
ΕΡΜΗΣ : Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης,Νταλάκος, Τζανιδάκης, Στακάι, Βύρης( 83’ Κουβάτσος) , Μούτσας ( 82’ Γιαννακόπουλος) , Κίτσιος
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Δρίβας, Στάης ( 6’ λ.τρ. Ζαχαρόγλου) , Μπένα,( 73’ Αναγνωστάκης), Μελάς, Κουτσογιαννόπουλος , Νάζαρης( 62’ Τάνκας ) , Λαθούρης, Θεοδώρου , Ταμπουράκης, Αντωνίου, Ντέμα( 55’ Ζόνγκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου