Ορίσθηκε 11 μελής διοίκηση από το Πρωτοδικείο στην Προοδευτική



  Βγαίνει από το αδιέξοδο από το οποίο είχε περιέλθει η Προοδευτική, όπως δείχνουν τα πράγματα, τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την ανακοίνωση που εξέδωσε η εκλεχθείσα  προσωρινή διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου.
 Η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει:
"Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο
της"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ", ότι μετά την  Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 23/6/2019 και την προσφυγή στη δικαιοσύνη την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, το Πρωτοδικείο Πειραιά αναγνώρισε πλήρως το δίκηο  και την νομιμότητα των κινήσεων που γίνονται, και  ενέκρινε τον ορισμό 11μελούς Διοίκησης και 3 αναπληρωματικών μελών, που θα  λειτουργήσουν την ομάδα μας άμεσα, και στην συνέχεια θα προσκαλέσουν τον Οκτώμβριο, Τακτική Γενική Συνέλευση, για την εκλογή διοίκησης διετούς θητείας.
 Αποδείχθηκε , ότι οι όποιες  προηγούμενες ενέργειες έγιναν  και μάλιστα η αίτηση  στο Πρωτοδικείο στις 12 Ιουνίου 2019, στερούνταν, αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων και ήταν καθαρά προσωπικές αιτήσεις τους, και για τον λόγο αυτό το δικαστήριο δεν τους όρισε, προσωρινή διοίκηση( 7μελής  ζήτησαν, όμως βάση του καταστατικού είναι παράτυπη- αφού η διοίκηση της Προοδευτικής είναι 11μελής) , αλλά τους έδωσε μόνο ημερομηνία( την 9η Οκτωμβρίου) για να προκηρύξουν εκλογές.
 Παράλληλα με την απόφαση αυτή υποχρεώνονται  τα μέλη, να μας τα παραδώσουν άμεσα ειδάλλως θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.
 Θέλουμε να σημειώσουμε επίσης ότι όλοι εμείς που ,κινηθήκαμε για να μπορέσουμε  να τρέξει ο σύλλογος δεν θέλουμε να έχουμε καμιά αντιπαλότητα, με κανένα φίλο, μέλος του σωματείου μας και  τους καλούμε  σε συστράτευση ώστε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ να λύσει επιτέλους τα προβλήματα της, να οργανωθεί και να επιστρέψει  γρήγορα στις εθνικές κατηγορίες.
 Τις επόμενες ημέρες, κι αφού παραληφθούν τα βιβλία του σωματείου θα γνωστοποιηθεί η ακριβής σύνθεση της 11μελούς διοίκησης που ορίσθηκε από το Πρωτοδικείο, καθώς και οι επόμενες κινήσεις του σωματείου με πρώτο μέλημα, την ανάληψη του πρότζεκτ του συλλόγου σε ισχυρό οικονομικό παράγοντα που  είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει δείξει το έμπρακτα ενδιαφέρον του.

Τα μέλη της  ορισθείσας 11μελούς διοίκησης
 Νικόλαος Γιδάκος
 Γεώργιος Μαργέτης
 Βασίλης Χατζηαθανασίου
 Νικόλαος Μπάικας
 Νεκτάριος Μπαρμπέρης
 Σταύρος Παπαγεωργίου
 Δημήτριος Πέτρου
 Παντελής Τσολομύτης
 Αναστάσιος Κλώνος
 Σωκράτης Δερμεντζόγλου
 Ιωάννης Γαβράς

 Αναπληρωματικά μέλη
 Παναγιώτης Μπένος
 Σωκράτης Πτερνέας
 Λάζαρος Κουτλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου