"Τινάζει την μπάνκα στον αέρα" ο Καραβάς!!

Κυριολεκτικά την μπάνκα στον αέρα είναι διατεθειμένος να τινάξει ο Καραβάς  στην προσπάθεια του να φέρει παίχτες εγνωσμένης αξίας και να  δημιουργήσει ένα  επαγγελματικό σύνολο που δεν θα έχει αντίπαλο στον Πειραιά.
 Μετά  την απόκτηση του γκολτζή Σταμάτη Σαπαλίδη,  του αμυντικού Γιώργο Καρακώστα, του επιθετικού  Σέρτζιο Αμπτουραχμάνι, ο ηγέτης του Καραβά, Χρήστος Σκανδάλης  είναι έτοιμος να κλείσει ένα ακόμη ποδοσφαιριστή.

 Έναν μεσοαμυντικό  με θητεία σε Β΄ Γ΄ Εθνική το όνομα του οποίου αναμένεται και πάλι να  προκαλέσει πάταγο.
Κι αυτή δεν θα είναι η τελευταία ηχηρή κίνηση για τον Καραβά  αφού σειρά έχει ακόμη μιά δυνατή μεταγραφή.
Αν σε αυτές τις κινήσεις υπολογίσει κανείς ότι ήδη στπον Καραβά  υπάρχουν 3-4 ποδοσφαιριστές με θητεία σε επαγγελματικές ομάδες, όπως ο γκολκήπερ Μώττος, ο μέσος Μπελίμπασι, κι ο φορ  Μπεσού, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για ένα σύνολο που δεν έχει προηγούμενο στον Ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό Πειραιά.
Ηχηρό όνομα και ο τεχνικός
 Από εκεί πέρα κλεισμένος είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας, που επίσης πρόκειται για σπουδαίο αξιόλογο προπονητή, με την έγκριση του οποίου γίνονται οι μεταγραφικές κινήσεις.
 Πρόκειται για τεχνικό που τα τελευταία 2 χρόνια ομάδα εργάσθηκε σε ομάδες Γ΄ Εθνικής με τις οποίες, πήρε πρωταθλήματα και άνοδο στην Β΄ Εθνική!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου