Ατματζίδη- Παπαδόπουλο - Νάκα η Προοδευτική

    Τρείς σπουδαίες κινήσεις ανακοίνωσε  η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθώς συμφώνησε με τρείς ποδοσφαιριστές που πέρυσι στέφθηκαν πρωταθλητές με τις ομάδες τους.    Συγκεκριμένα η διοίκηση της Προοδευτικής , συμφώνησε με τον  μεσοεπιθετικό
Παναγιώτη Ατματζίδη, τον επίσης επιθετικό Μιχάλη Παπαδόπουλο, και τον μεσοεπειθετικό Παναγιώτη Νάκα
 Ο 32χρονος Ατματζίδης είναι παλιός γνώριμος της Προοδευτικής, πέρυσι αγωνίσθηκε στον Ιωνικό με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στη Β΄ Εθνική ενώ έχει αγωνισθεί σε ομάδες όπως ο Άρης, ο Βύζας, ο Πανσσεραικός, ο Παναιγιάλειος, η Καλλιθέα η Κόρινθος, ο Βύζας Μεγάρων, η Ρόδος.
Ο 26χρονος Μιχάλης Παπαδόπουλος είναι σεντερ φορ, πέρυσι αγωνίσθηκε στην Κηφισιά σημειώνοντας 16 τέρματα και βοηθώντας στα μέγιστα στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει θητεία σε ομάδες όπως ο Ιωνικός το Αιγάλεω, η Τριγλία Ραφήνας, Βύζα Μεγάρων, Πανιώνιο.
Ο 34χρονος Παναγιώτης Νάκας αγωνίσθηκε στον Ασπρόπυργο, κερδίζοντας τον τίτλο και την άνοδο στην Β΄ Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί ακόμη  σε γνωστές ομάδες όπως η  Λαμία, ο Ιωνικός κλπ.
Ανανέωσαν Γκόγκας- Κύβελος
 Η διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει ότι μετά τους Μπαντίκο, Χουστουλάκης, συμφώνησαν να ανανεώσουν την  συμφωνία τους  ο 17χρονος ταλαντούχος μέσος Αντώνης Γκόγκας, και ο δυναμικός αμυντικός μέσος Γιώργος Κύβελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου