H νέα διοίκηση της Προοδευτικής

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Διοικούσα Επιτροπή της Προοδευτικής, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία του συλλόγου, κι έλαβε την εξής μορφή:
Πρόεδρος:Γεώργιος Μαργέτης
Αντιπρόεδρος:Ιωάννης Γαβράς
Γεν. Γραμματέας:Βασίλης Χατζηαθανασίου
Ταμίας: Νικόλαος Μπάικας
Ειδ. Γραμματέας: Σωκράτης Δερμεντζόγλου

Μέλη: Νικόλαος Γιδάκος, Σταύρος Παπαγεωργίου, Νεκτάριος Μπαρμπέρης, Παντελής Τσολομύτης, Αναστάσιος Κλώνος, Δημήτριος Πέτρου.

Αναπληρωματικά μέλη

Παναγιώτης Μπένος, Λάζαρος Κουτλίδης, Σωκράτης Πτερνέας, 
Χρέη υπεύθυνου επικοινωνίας  και  Δημόσιες Σχέσεις θα εκτελεί ο Παντελής Τσολομίτης
Υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ ο Νεκτάριος Μπαρμπέρης
Υπεύθυνος Γραμματειακής Υποστήριξης ο Σωκράτης Πτερνέας
Υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου αναλαμβάνει ο Αντώνης Καλαμάκης.
  Πρέπει να αναφερθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη η τακτοποίηση διαδικαστικών θεμάτων(τακτοποίηση βιβλίων, οργάνωση γραφείων), ενώ αμέσως θα  ξεκινήσει η τακτοποίηση θεμάτων οικονομικής φύσεως( εφορία, ΙΚΑ, πρόστιμα σε ΕΠΟ)
Παράλληλα πραγματοποιούνται εγγραφές νέων μελών του σωματείου.
Eιδικά για το μεγάλο αγκάθι που λέγεται οφειλή στο ΙΚΑ, γίνονται ενέργειες ρύθμισης με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Γ. Μαργέτη.

Διαβεβαιώνουμε ότι  ήδη υπάρχουν συμφωνίες, ώστε η Προοδευτική, ναι μεν να αγωνισθεί στην Α΄ Πειραιά ωστόσο το προφίλ της θα είναι ομάδας τουλάχιστον Γ΄ Εθνικής κι είμαστε απόλυτα  βέβαιοι ότι αυτή την ομάδα θα την αγκαλιάσει όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος και θα την σπρώξει στην επίτευξη του στόχου της που  είναι το πρωτάθλημα, η επιστροφή στη Γ΄ Εθνική και η κατάκτηση του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου