Διαχωρίζουν την θέση τους πέντε στελέχη στο Μοσχάτο!!

Διαχωρίζουν την θέση τους στο  Μοσχάτο πέντε  από τα μέλη της διοίκησης σε
ότι έχει να κάνει  με την ανακοίνωση που  εξέδωσε πρίν λίγες ημέρες ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Γκούμας, αναφορικά με τον μέχρι πρότεινος τεχνικό Νίκο Κούστα, μάλιστα με ανακοίνωση που
υπογράφουν οι  Θάνος Χρήστος, Κυρλής Γιώργος, Μανταλάς Ηλιας, Ζαφειρόπουλος Μάκης και Μπίλιος Μάριος, κάνουν γνωστό ότι δεν συμφωνούν με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της Μοσχάτους Βασίλης Γκουμας και τα όσα ανέφερε για τον απερχόμενο προπονητή, Νίκο Κούστα, η ανακοίνωση τους αναφέρει:
"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΑΕΜ, Βασίλη Γκούμα και ειδικότερα σε ότι αφορά τον πρώην προπονητή της ομάδας, Νίκο Κούστα δεν μας βρίσκει σύμφωνους και ούτε καν ενημερωμένους. Θεωρούμε ότι ένα κομμάτι της προσβάλλει και δυσφημεί τον προπονητή και σε καμία περίπτωση δεν συνυπογράφουμε".
Θανος Χρήστος - Κυρλής Γιώργος - Μανταλας Ηλιας
Ζαφειρόπουλος Μάκης - Μπίλιος Μάριος

Τρείς " Βασικές" αποχωρήσεις
 Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό τώρα  της νέας σεζόν  στα πλαίσια της Γ΄ Εθνικής, παρελθόν αποτελούν τρείς ποδοσφαιριστές, ο λόγος για τον αρχισκόρερ Σταμάτη Σαπαλίδη τον  έμπειρο τερματοφύλακα Νίκο Αθανασόπουλο, και τον νεαρό επιθετικό Μάριο Μπόλη, τρείς ποδοσφαιριστές από τα βασικά στελέχη της περσινός εκπληκτικής παρουσίας της Μοσχατιώτικης ομάδας.
 Σίγουρα θα υπάρξουν κι αλλες αποχωρήσεις, καθώς ο Ηλίας Πέττας  είχε σταματήσει πρίν τελειώσει η σεζόν, ενώ κι ο  πολύπειρος Βασίλής Χατζάκης δεν θα συνεχίσει στη Γ΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου