Επιστροφή Δηλαβέρη στην Προοδευτική

Αποκτήθηκαν και οι Αποστόλου , Θεοδώρου
Συνεχίζονται οι αξιόλες μεταγραφρικές κινήσεις της Προοδευτικής η οποία  φέρνει πίσω ένα δικό της παιδί τον Κώστα Δηλαβέρη, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξςεδόθη αναφέρει:
 "H διοίκηση της Προοδευτικής Νεολαίας ανακοινώνει τις συμφωνίες με τρείς ακόμη αξιόλογους ποδοσφαιριστές,
τον Κώστα Δηλαβέρη, τον Βαγγέλη Θεοδώρου, τον Απόστολο Αποστόλου.
 Ο 25χρονος μέσος Κώστας Δηλαβέρης είναι γνώριμο πρόσωπο της Προοδευτικής στην οποία αγωνίσθηκε  μέχρι πέρυσι για να συνεχίσει στον Ασπρόπυργο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.
Ο 19χρονος στόπερ Βαγγέλης Θεοδώρου έμεινε ελεύθερος από την Κ19 του Παναθηναικού, όμως στην αρχή της περσινής χρονιάς αγωνίσθηκε στην Προοδευτική στη Γ΄ Εθνική.
 Τέλος ο 20χρονος αμυντικός Απόστολος Αποστόλου πέρυσι αγωνίσθηκε στην Κηφισιά της οποίας ήταν βασικό στέλεχος, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Αθήνα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
 Τόσο ο Θεοδώρου, όσο και ο Αποστόλου μαζί με τον Γκόγκα είναι  πολύτιμες μονάδες στην κατηγορία των δύο νεαρών αθλητών που  είναι υποχρεωτικοί στην Α΄ Κατηγορία.
 Πλέον το ρόστερ  θεωρείται πανίσχυρο και  θα γίνουν  κινήσεις για  ορισμένους ταλαντούχους και ενδεχομένως για μια ξεχωριστή μεταγραφική κίνηση.
 Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μενδρινός- Ατματζίδης- Παπαδόπουλος- Ταμπάκης- Ρεπετσάς – Νάκας-Μύρκος- Μητρόπουλος – Κιάφα -Ρόπας – Βαρσαμίδης.


 Επίσης ανανέωσαν οι Μπαντίκος- Χουστουλάκης- Γκόγκας-Κύβελος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου