Στο παραπέντε ο Εθνικός 1-0 στη Σαλαμίνα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Εθνικός πέτυχε τεράστια νίκη  κερδίζοντας με 1-0 τον Αμπελακιακό που είχε πιστέψει στον βαθμό της ισοπαλίας.
 Μέτριο το παιχνίδι με τον Εθνικό ειδικά στο β΄ ημίχρονο να έχει την υπεροχή, και τον Αμπελακαικό να ψάχνει  κάποιες  δυνατές αντεπιθέσεις.
Στο 17΄ ο Λέκας από πλάγια θέση σούταρε κι απέκρουσε σε κόρνερ
ο Κολιοφούκας, ενώ στο 40΄ ο Μάναλης σε θέση βολής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρνέζη που με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.
 Στην επανάληψη ο Μπλάνκο από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρνέζη, ενώ  δύο φορές στην συνέχεια ο Ρομάν σούταρε από καλή θέση, για να διώξουν οι αμυνόμενοι σε κόρνερ.
 Στο 80΄ ο Σταφσουλάι στην κόντρα λίγο έλειψε να κάνει το 1-0, με τον γκολκήπερ Κολιοφούκα να διώχνει σε κόρνερ για να φθάσουμε στην τελευταία φάση τουτ αγώνα όταν ο Μπλάνκο εκμεταλευόμενος σύγχυση στα καρέ του Αμπελακιακού πέτυχε το σπουδαίο 1-0 μέσα σε αποθέωση από τους 200 φίλους της Πειραικής ομάδας.
 Διαιτήτευσε ο Αλιάγας( Δυτ. Αττικής), από τον οποίο οι του Αμπελακιακού έχουν παράπονα για τις καθυστερήσεις που κράτησε.
 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέζης, Ζώτο(  63΄ Μαούνης), Λιάτος, Καμπούρης, Χαλούλος, Σγούρδας, Ντάφλκας, Κολκκλιώτης( 58΄ Μπούτσης, Καννελόπουλος( 69΄ Σταφσουλάι), Λέκκας, Κοφσανίδης( 68΄ Σαρηγιάννης)
 ΕΘΝ98ΚΟΣ: Κολιοφούκας, Βλάχος,  Μηλίτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Σκεντεράι,  Πολίτης(65΄ Ρομάνο), Κωνστατίνου( 55 ΄Αλεξίου),  Μάναλης ( 80΄ Μπάτερ), Τσιλιγκίρης,  Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου