Όρθια η Προοδευτική στη Σαλαμίνα

 Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Αμπελακιακού με την Προοδευτική που έληξε με σκορ 1-1.
Η ομάδα του Κορυδαλλού με την συμπαράσταση 150 και πλέον φίλων της, μπήκε καλύτερα στο
παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 26΄ με κεφαλιά του Κερασίδη μετά από ενέργεια και σέντρα του Μπαλάσκα.
 Η Προοδευτική που πατούσε καλύτερα στο α΄ μέρος πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο η αποβολή του Τσέκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα  ήταν καταλυτική.
 Ο Αμπελακιακός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, και στο 43 έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κοκλιώτης βρήκε  τον Καμπούρη το σούτ  του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Μπαντίκος που μάλιστα τραυματίσθηκε για να διακοπεί το παιχνίδι για ένα 2λεπτο
Ο  Λέκκας εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα πήγε πλάγια  ο Κοχλιώτης άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Σταφσουλάι με συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.
Στην επανάληψη ο Αμπελακιακός εκμεταλευόμενος την αριθμητική υπεροχή πίεσε, όμως η Προοδευτική με σφικτή αμυντική τακτική δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.
 Αερκετά καλή η διαιτησία του Ζαχαρόπουλο ( Ανατ. Αττικής)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Μπούτσης (42′ Κανελλόπουλος), Λίτσι, Κοχλιώτης (62′ Σαρηγιάννης), Ντάφλας (71′ Κοφσανίδης), Λέκκας, Σταφσουλάι.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαντίκος, Χουστουλάκης, Τσέκος, Κύβελος, Θεοδώρου, Κουτσοποδιώτης, Κερασίδης (90+2 Κοσμίδης), Σταθουλόπουλος, Γουίλι (71′ Θωμάς), Χρήστου (90′ Νίκου), Μπαλάσκας (84′ Μεσάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου