Πικρή ισοπαλία για Εθνικό 1-1 με τον ΟΦΙ

 Δεν μπόρεσε ο Εθνικός να κάμψει την αντίσταση του σφριγγηλού ΟΦΙεράπετρας που απέσπασε στην Καλλιθέα σπουδαίο γι΄ αυτόν 1-1, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί στην κορυφή του 5ου ομίλου την Κρητική ομάδα, και μάλιστα
διατηρώντας ταυτόχρονα και το αήττητο.
 Ωραία ατμόσφαιρα  στην Καλλιθέα με 1000 φιλάθλους της Πειραικής ομάδας να μην μένουν ασφαλώς ικανοποιημένοι   με αυτό  το 1-1
Πάντως ο Εθνικός ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα, και ειδικά στο α΄ μέρος δημιούργησε τις φάσεις και τις ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ. ωστόσο η ομάδα της Ιεράπετρας ήταν αυτό που το πέτυχε κόντρα στην ροή του αγώνα εκμεταλευόμενη υποδειγματική αντεπίθεση.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 13′ όταν μετά από φάουλ του Τσιλιγκίρη, ο Κορνέζος πήρε την κεφαλιά και ο  Μάναλης  από καλή θέση σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έγιναν ξανά απειλητικοί, όταν ο Τσιλιγκίρης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Πρίφτη.
Νέα ευκαιρία για τους Πειραιώτες στο 23′, όταν ο Μάναλης βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ των κρητικών, ο οποίος, όμως, τον σταμάτησε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. 
Κι όπως είπαμε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι παίχτες του Γιάννη Μάγγου πήραν το προβάδισμα,συγκεκριμένα στο 36′ ο Μπλέντι έκανε τη σέντρα και ο Χύσι με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός συνέχισε την πίεση προς την εστία του ΟΦΙ. Στο 56′ ο Πρίφτης έβγαλε σε κόρνερ σουτ του Τσιλιγκίρη. Η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 73′. Ο Τσιλιγκίρης ήταν ο άνθρωπος που έβαλε ξανά στο παιχνίδι το σύνολο του Λουκά Καραδήμου.
Η τελευταία φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 88′, όταν ο Κωνσταντίνου σούταρε, αλλά ο πολύ καλός σήμερα Πρίφτης μπλόκαρε.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Σκεντεράι, Πολίτης (80′ Ρομάνο), Κωνσταντίνου, Μάναλης, Τσιλιγκίρης, Παυλάκης (62′ Μπλάνκο).
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Αναστασόπουλος (46′ λ.τρ. Μίγγας), Πυθαρούλης (46′ Τοπούζης), Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Παπαδόπουλος, Μηνάς (85′ Γιουκούδης), Μαρτσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου