Μοιρασιά στον Κορυδαλλό

 Μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους η Προοδευτική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι δυνατό, και με ένταση πρό το τέλος του.
Στο 5´ η πρώτη  καλή στιγμή του αγώνα, καθώς από
τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Τσιτσικαλάκης, η μπάλα έφτασε στον Γουιλι ωστόσο το πλασέ του μέσα από την μεγάλη περιοχή ήταν κακό.
Στο 14′  καλό σούτ του Μηλιώτη θα  αποκρούσει ο Μπαντίκος.
Στο 37´ευκαιρία για την Προοδευτική και πάλι με τον Γουίλι, όταν ο επιθετικός της ομάδας του Κορυδαλλού με πλάτη στο τέρμα και στο σημείο του πέναλτι γύρισε πολύ ωραία το κορμί του σούταρε, σε ετοιμότητα ο Βουτσινάς  έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα.
Ο Εθινικός άνοιξε το σκορ στο 40΄, όταν ωραία Κάθετη πάσα του Πολίτη στο Βλάχο έξω δεξιά της μεγάλης περιοχής, αυτός θα σεντράρει προς το Μάναλη ο οποίος  με άψογο κοντρόλ και πλασέ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντίκου για το 1-0!
Η Προοδευτική  ισοφάρισε στο 55´  όταν ο Ντάλλας εκτέλεσε φαουλ και ο Λέγκα με κεφάλια ισοφάρισε για την Προοδευτική!
\Στο 78΄  ωραία κάθετη μπαλιά του Romano στον Μηλιώτη, ο οποίος θα βγάλει την παράλληλη με την εστία, σέντρα δίχως ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Στο 88΄ο Τσιτσικαλάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στην συνέχεια  δεν υπήρξε παιχνίδι, καθώς  είχαμε διακοπές και ένταση, πάντως στην εκπνοή  είχαμε μιά καλή ενέργεια του Τσιλιγκίρη από τα αριστερά, έβγαλε την μπαλία προς το πρώτο δοκάρι με τον Blanco να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι του προ του Μπαντίκου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης, Χουστουλάκης, Κουτσοποδιώτης, Λέγκα, Σταθουλόπουλος (80′ Κύβελος), Θωμάς (60′ Κρολ), Γκουτσούλας, Γουίλι, Ντάλλας, Καρδάρης.
ΕΘΝΙΚΟΣ : Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Σκεντεράι, Αλεξίου (73′ Ρομάνο), Κωνσταντίνου, Μάναλης, Τσιλιγκίρης, Πολίτης (57′ Μπλάνκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου