Επαγγελματική νίκη ο Ιωνικός 2-0 στο Κερατσίνι

 Επαγγελματική νίκη για τον Ιωνικό που  κέρδισε στο Σχιστό το Κερατσίνι με 2-0, και πλέον, αρχίζει να ελπίζει βάσιμα  στην διεκδίκηση μιά εκ των 2 προνομιούχων θέσεων του 5ου ομίλου.

 Μπροστά σε 700 φιλάθλους, εκ των οποίων  περίπου 400 Νικαιώτες, ο Ιωνικός πήρε την  σπουδαία νίκη  αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
 Στο α΄'  μέρος  το Κερατσίνι ήταν αυτό που έχασε κλασική ευκαιρία στο 10΄ , όμως ο γκολκήπερ  Κουρεπίνης κράτησε το μηδέν , καθώς ο Ψυχογιός έβγαλε για τον Χαικάλη σε ρόλο φορ, αλλά ο έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε το σούτ του επιθετικού του Κερατσινίου.
Στο 12΄, το πρώτο καλό σουτ για τον Ιωνικό με τον Πογοσιάν να μην βρίσκει στόχο. Δέκα λεπτά αργότερα, το σουτ του Κομνηνού δεν ανησύχησε τον Κουρεπίνη , ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σουτ των Γκοτσούλα και Πογοσιάν που δεν ανησύχησαν
Στο 50΄  είχαμε   την  πρώτη μεγάλη φάση για τον Ιωνικό, με τον Μακρίδη να κάνει σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή της δοκού με τους παίκτες του Κερατσινίου να διώχνουν σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ,ο Μακρίδης εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Καλλέργης με κεφαλιά για  να κάνει το 0-1 μέσα σε απαοθέωση από τους  φιλάθλους του Ιωνικού.
Στο 58΄ ένα καλό σουτ του Ψυχογιού έφυγε άουτ ,αλλά δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-2.
Ο Μακρίδης έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε για τον Πογοσιάν που με τη σειρά του έβγαλε την ασίστ για τον Κουιρουκίδη που με πλασέ έκανε το 0-2.
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουμπουλα-Γιαταγανάκης (89 Στρίγκας)-Μύρκος (76 Σιγάλας)-Βαττής-Ντούμπερετ-Χαλκιάς-Ψυχογιός (73 Κιρτζιαλίδης)-Διάκος-Χαικάλης-Πασαλίδης (73 Ροκάκης) –Κομνηνός.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης-Πατσατζόγλου-Καρέλης (76 Πλάκας)-Πογοσιάν (93 Καρυτινός)-Μανωλάς-Γκτσούλιας-Μακρίδης-Μουστάκης-Καλλέργης (83 Ατματσίδης)-Κατσικογιάννης (87 Σάμιος)-Κουιρουκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου