Ο Ιωνικός 2-1 στα Χανιά



Ένας σπουδαίος Ιωνικός  πέτυχε σπουδαία νίκη  στα Χανιά επί της τοπικής ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 2-1, μιά νίκη που, θα μπορούσε να έρθει πιό, άνετα, αν οι Νικαιώτες είχαν εκμεταλευθεί τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το  σκορ   στο 14΄, όταν το σουτ του Νικόλτση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.
Ο  Ιωνικός «απάντησε» με την ευκαιρία  σε σούτ του Κουιρουκίδη που  απέκρουσε ο Βλαχάκης, αλλά αμέσως μετά  έγινε το 0-1.  Ο Κατσικογιάννης άλλαξε εξαιρετικά απο τον άξονα προς το δεξί άκρο της επίθεσης και ο Πογοσιαν βγαίνοντας από πίσω  έκανε το 0-1 με εξαιρετικό τελείωμα.
Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Νικαιώτες ήταν εξαιρετικοί και έχασαν πολλές ευκαιρίες  βγαίνοντας σε φαρμακερές αντεπιθέσεις με τους αμυντικούς να διώχνουν το σουτ του Κατσικογιάννη πάνω στη γραμμή  και πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 45΄  το σουτ του έφυγε άουτ.
Ο Ιωνικός συνέχιζε να σπαταλάει ευκαιρίες  με πρωταγωνιστές Κουιρουκίδη και Ατματσίδη, όμως κόντρα στη ροή  του αγώνα στο 66, ο Νικόλτσης ισοφάρισε, μιας και η μπάλα κόντραρε σε σώμα αντιπάλου και κατέληξε στα δίχτυα του Κουρεπίνη  για το 1-1.
 Το γκολ για τον Ιωνικό που έδειξε να θέλει την νίκη σημείωσε στο 83΄ ο Κουιρουκίδης.
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ : Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Βεστάκης, Παπατζίκος, Μαζιώτης, Νικόλτσης, Πετράκος(87 Περδικάκης), Μποτονάκης(87΄Τσίτας), Μαθιουδάκης(79΄ Βασιλάκης), Παναγιωτόπουλο;
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος(90΄ Καρέλλης), Πογκοσιάν, Μανωλάς, Γκοτσούλιας, Ατματζίδης(68΄ Σάμιος), Μουστάκης Καλλέργης(70΄Θέος), Κατσικογιάννης(88 Πλάκας), Κουιρουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου