Άπιαστο το Μοσχάτο 2-0 στο Καμάρι την Θύελλα

 Πολύ ουσιαστικό το Μοσχάτο κέρδισε  καθαρά την Θύελλα Καμαρίου στην Σαντορίνη με 2-0, αποδεικνύοντας για ακόμη μιά φορά ότι η φετινή του σπουδαία παρουσία μόνο πυροτέχνημα δεν είναι.
 Το Μοσχάτο αιφνιδίασε τους Σαντορινιούς και
προηγήθηκε με ωραία προσπάθεια του Ευθιμιάδη έπειτα από  βαθύ γέμισμα το γκολκήπερ Γιώρα.
 Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το Μοσχάτο λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 στο 25’ όταν μετά από κόρνερ του  Βινίσιους, ο προωθημένος Μπέρτσος από καλή θέση με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη  και  έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 49’, αλλά το σουτ του Σιμιτσή σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 55’ ο Ηλιόπουλος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους Μοσχατιώτες στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 66’, όταν σουτ του Νιζάμη έφυγε άουτ, όμως  στο 69’ οι Μοσχατιώτες  κατάφεραν να φτάσουν στο 0-2 και να σφραγίσουν την  σημαντική τους επιτυχία, όταν  ο Πασαλίδης συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε, ο γκολκήπερ της Θύελλας ο  Ανδριόλας αιφνιδιάσθηκε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Ο γκολκήπερ του Μοσχάτου ο Γιώρας, βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα κάνοντας ορισμένες καλές επεμβάσεις όπως αυτή στο 87’ σε κοντινή κεφαλιά του Παπαζαχαρία.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαχαίρα (Αθηνών)
ΘΥΕΛΛΑ: Ανδριόλας, Ερρίκος, Γεωργιάδης(13’ λ.τρ. Μπουσάι), Παπαζαχαρίας, Σπανός, Μαλάι, Φύτρος(53’ Ζέλο), Σιμιτσής(72’ Μαυρομμάτης), Αργυρίου, Καραλής, Ηλιόπουλος.  
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Φιαμέγκος, Μπέρτσος, Βινίσιους, Ψυχογιός(51’ λ.τρ. Κορνελάτος), Κατίδης, Ευθυμιάδης(84’ Κοτσοβός), Πασαλίδης(88’ Ντουμπερέτ), Νιζάμης(75’ Ζελέκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου