Ο Αμπελακιακός 3-1 τον Αία στο ντέρμπι

Ο Αμπελακιακός επικράτησε με 3-1 του Αίαντα Σαλαμίνας στον πρώτο αγώνα της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης.
 Ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τον Αία Σαλαμίνας
 Στο κατάμεστο γήπεδο των Αμπελακίων και κάτω από δριμύ ψύχος ο Αμπελακιακός, ήταν  ανώτερος του Αίαντα, σε ένα παιχνίδι που και οι Αμπελακιώτες θα μπορούσαν να είχαν
σημειώσει περισσότερα τέρματα, ενώ κι ο Αίας στο τέλος απείλησε για  το  3-2.
 Μέτριο το α΄ μέρος με τον Αμπελακιακό να ανοίγει το σκορ στο 44΄ με εκτέλεση πέναλτι του Τσαγκάρη, 'ένα πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Ζώτο Γκέρκγι.
 Με το ξεκίνημα της επανάληψης  στο 49΄ ο Αμπελακιακός πέτυχε το 2-0 με ένα ασύλληπτο  σουτ του νεαρού Ζώτο Γκέργκι έξω από την μεγάλη περιοχή.
 Κι αφού ο Τσαγκάρης στο 58΄  άγγιξε το 3-0 στέλνοντας την μπάλα από κοντά στην ρίζα της δοκού του Αίαντα, ήρθε στο 63΄ το 3-0,  με ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοκλιώτη, για να μειώσει ο Αίας στο 73΄ με εκτέλεση πέναλτι του Δρυμούση- ένα πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Ράμφου Κ.
 Στο 82΄ ο Σταφσουλάι έφυγε στην κόντρα  πέρασε το γκολκήπερ Γεωργίου, για να ανοίξει την μπάολα και να χαθεί η μοναδική ευκαιρία.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Η. Σπάθα( Χρηστάκου - Μουμπουγιατζόγλου)
 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Ζώτο Φ, Λιάτος, Χαλούλος,  Σαμλίδης, Σγούρδας( 85΄ Μπούτσης),  Τσαγκάρης,Κοκλιώτης(90΄ Θεοδοσίου), Σταφσουλάι, Ζώτο Γ., Σίνης.
 ΑΙΑΣ : Γεωργίου, Τρικαμηνάς, Τζαφέρι, Βασιλάκης, Μπενα, Ράμφος Ε ,Μωραίτης (52΄ Δρυμούσης),Κομπογιώργας, ( 52΄ Μιχαλάκης) Κουπετώρης, Ράμφος Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου