Πέρασε κι από το Κερατσίνι 2-1 το Μοσχάτο

 Νέα μεγάλη επιτυχία για το Μοσχάτο που κέρδισε στο Σχιστό το Κερατσίνι, με 2-1 σε ένα παιχνίδι με  φάσεις ρυθμό και σασπένς.
 Το Κερατσίνι μπήκε φουριόζο στο α΄ μέρος κι έλεγξε πλήρως το παιχνίδι απέναντι στο Μοσχάτο που   περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο, έχοντας ως μόνο ελαφρυντικό τις  αρκετές απουσίες του.
 Το Κερατσίνι σε αυτό το διάστημα, δικαιούται τουλάχιστον ένα γκολ με βάση την κατοχή και κυρίως τις ευκαιρίες που του
παρουσιάσθηκαν.
Το Μοσχάτο πέτυχε κάτι που ελάχιστες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες  μπορούν να πετύχουν  δύο συνεχόμενες εκτός έδρας  και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολες έδρες ( Σαντορίνη- Κερατσίνι)
Στο 21΄  ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Σκεντεράι από  τα 5 μέτρα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 31΄ από λάθος διώξιμο του Γιώρα -που ήταν μάλιστα εκτός θέσης -ο Χαρίτος με ψηλοκρεμαστό σούτ σχεδόν από την σέντρα έστειλε την μπάλα στην κενή εστία του Μοσχάτου π φαινόταν να καταλήγει γκολ, όμως έσκασε μπροστά και στην στην συνέχεια βρήκε την οριζόντια δοκό.
 Στην επανάληψη το Μοσχάτο ισορόπησε, ωστόσο το Κερατσίνι ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελέζι στο 70΄, ένα πέναλντι που κέρδισε ο Ντιρμίσι σε ανατροπή του από τον Νιζάμη.
 Το Μοσχάτο μη έχοντας να χάσει τίποτε βγήκε μπροστά και ισοφάρισε στο 71΄ με καρφωτή κεφαλιά , του Βινίσιους μετά από σέντρα του Πασαλίδη και φάση διαρκείας στα καρέ του Κερατσινίου.
 Για να φθάσουμε στο 80΄ όταν ο Πασαλίδης, εκμεταλεύθηκε λάθος  στην  άμυνα του Κερατσινίου, έκανε ωραία προσωπική ενέργεια, για να πασάρει  στο εφορμούντα Παυλάκη από τα αριστερά που με άπιαστο πλασέ πέτυχε το 1-2.
 Το Κερατσίνι προσπάθησε, όμως δύο φορές  σταμάτησε τον  εξαιρετικό στο β΄ ημίχρονο Γιώρα.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Περράκη( Αθηνών), απέβαλε στο 88΄ τον Κωτσοβό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπολα, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Τριμπόνιας (87΄Αγγελάκης), Βαττής, Νικολέτος (60' Ζάχι), Χαλβατζίου (70' Στρίγγας), Χαρίτος, Ελέζι, Χατζησοφρωνίου (81' Καρέλης), Ντιρμίσι.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:Γιώρας, Κορνελάτος (64' Κωτοσβός), Μανιδάκης (40' Ξυγκάκης), Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Βινίσιους, Νιζάμης, Κατίδης, Ευθυμιάδης (68' Πουλάκης), Πασαλίδης (90' Σόσαρι), Ζελέκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου